Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Είχε συνεργό τελικά ο νεκρός ληστής των φούρνων!


Το δεξί χέρι του ληστή των φούρνων, τον άνθρωπο που όπως εκτιμάται είχε άμεση εμπλοκή στο σχεδιασμό των ληστειών σε αρτοποιεία και περίπτερα και ενδεχομένως να συμμετείχε και σε άλλες ληστείες αναζητούν οι διωκτικές Αρχές.










Σε βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης αρτοποιείου γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού καταγράφεται ξεκάθαρα ότι οι ληστές που κτύπησαν σε αυτό στο πρόσφατο παρελθόν ήταν δύο.

Στο βίντεο διαπιστώνεται ότι ο ένας από τους δράστες ήταν τελικά ο νεκρός ληστής, ενώ το δεύτερο πρόσωπο εξακολουθεί να παραμένει άγνωστο.

Ξεκάθαρα στο συγκεκριμένο βίντεο καταγράφεται το κτύπημα των δυο ληστών και ο πανικός που τους κατέλαβε όταν η κεντρική ελεγχόμενη είσοδος του φούρνου είχε μπλοκάρει με αποτέλεσμα να τους παγιδεύσει μέσα στο αρτοποιείο.

Φανερά πανικοβλημένοι οι δυο ληστές με νύχια και με δόντια προσπαθούσαν να διαφύγουν με κάθε τρόπο για να μην συλληφθούν και αναγκάστηκαν να σπάσουν την κεντρική γυάλινη είσοδο για να καταφέρουν να διαφύγουν και στη συνέχεια να εξαφανιστούν.

Μαρτυρίες και πληροφορίες που έχει στα χέρια της η αστυνομία αξιολογούνται επισταμένα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί ο δεύτερος ληστής.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής έρευνες των Αρχών ο νεκρός ληστής φαίνεται να εμπλέκεται σε 18 ληστείες στη Λευκωσία και σε άλλες τέσσερις στη Λεμεσό.


newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου