Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Σοκ στην κυπριακή κοινωνία! Σαραντάρες “σκότωσαν” με Βιάγκρα 19χρονο!

viagra
Τρομερά γεγονότα έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Κύπρο, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου από υπερβολική χρήση βιάγκρα. 

Όλοι οι κάτοικοι της μαρτυρικής μεγαλονήσου είναι ανάστατοι από την είδηση ότι ένας 19χρονος έχασε τη ζωή του, αφού κατανάλωσε υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, παρασυρόμενος από τρεις σαραντάρες οι οποίες ήθελαν να κάνουν επί ώρες σεξ μαζί του.

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο μήνα σε μεγάλη πόλη της Κύπρου και αποτελεί σκάνδαλο μεγατόνων, μιας και έμεινε κρυφό για μεγάλο διάστημα μέχρι να βγει στην επιφάνεια… Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι τρεις σαραντάρες ήταν διψασμένες για σεξ και όργια και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχαν διοργανώσει παρτούζες με νεαρούς, πότε σε δωμάτια ξενοδοχείων και πότε σε μια μεζονέτα που νοίκιαζαν. Τον τελευταίο καιρό είχαν βάλει στο… μάτι τον όμορφο 19χρονο νεαρό φοιτητή, τον οποίο ήθελαν πάση θυσία να ρίξουν στο κρεβάτι και να του… δώσουν να καταλάβει.

Αφού τον πλησίασαν σε γνωστή παραλιακή καφετέρια παραθαλάσσιας πόλης, δεν δυσκολεύτηκαν να του αποσπάσουν το ενδιαφέρον, μιας και οι τρεις σαραντάρες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές γυναίκες με πλούσια και… πληθωρικά χαρίσματα. Του υποσχέθηκαν μια βραδιά γεμάτη άγριο σεξ και φυσικά ο νεαρός φοιτητής… τσίμπησε. Δεν μπορούσε όμως να φανταστεί την δραματική εξέλιξη που θα είχε η βραδιά, καθώς οι τρεις γυναίκες είχαν σκοπό να τον εξαντλήσουν μέχρι θανάτου.

Αφού τον οδήγησαν στο σπίτι που είχαν νοικιάσει και μετά τα πρώτα ποτά και πειράγματα, πέρασαν στο… παρασύνθημα. Άρχισαν να ερωτοτροπούν μαζί του και τον οδήγησαν στο κρεβάτι για τα… περαιτέρω. Ο νεαρός αρχικά ανταποκρινόταν θετικά, όμως όσο πέρναγε η ώρα άρχισε να κουράζεται όπως ήταν φυσικό. Οι… λυσσασμένες σαραντάρες όμως δεν είχαν ικανοποιήσει στο ελάχιστο τις ερωτικές ορέξεις τους και τότε του έδωσαν το πρώτο Βιάγκρα.

Ο νεαρός, παρασυρόμενος και από το αλκοόλ αλλά και από ντροπή το πήρε και ξεκίνησε και πάλι το όργιο. Οι επιδόσεις του βελτιώθηκαν, όμως αυτό δεν έφτανε στις τρεις γυναίκες, οι οποίες στη συνέχεια του έδωσαν ακόμη ένα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αφού έκαναν και οι τρεις σεξ μαζί του, ο 19χρονος φοιτητής άρχισε να νιώθει έντονη δυσφορία, καθώς ο συνδυασμός του αλκοόλ με τα δύο χάπια ήταν ιδιαίτερα δυνατός και επικίνδυνος για τον οργανισμό του. Πολύ γρήγορα έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε λιπόθυμος. Όταν μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο από τις ίδιες τις γυναίκες, οι οποίες είχαν πλέον πανικοβληθεί από το θέαμα, ήταν πολύ αργά. Στο νοσοκομείο απλά διαπιστώθηκε ο θάνατος του και πλέον ήταν θέμα χρόνου να ξεσπάσει το σκάνδαλο. Στη τοπική κοινωνία της Κύπρου πάντως, τα στόματα παραμένουν ερμητικά κλειστά, καθώς οι τρεις σαραντάρες που αμέσως “σκότωσαν” το παιδί θεωρούνται υπεράνω υποψίας και έχουν ιδιαίτερα καλό όνομα στη πόλη…

Βέβαια, οι σοκαρισμένοι γονείς του άτυχου νέου είναι αποφασισμένοι να κινήσουν γη και ουρανό προκειμένου να βρουν το δίκιο τους και το θέμα αναμένεται να πάρει τις επόμενες ημέρες ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, με την Αστυνομία να έχει αναλάβει την υπόθεση η οποία σύντομα θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο θάνατος του νεαρού οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς, η οποία προήλθε από την υπερβολική δόση χαπιών Βιάγκρα, αναμεμειγμένα με αλκοόλ.

Από μόνο του άλλωστε το Βιάγκρα είναι επικίνδυνο και η χρήση του δεν είναι τόσο απλή υπόθεση, καθώς συμβάλλει στην έντονη διαστολή των αιμοφόρων αγγείων και έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για αρκετούς θανάτους, ειδικά στο εξωτερικό και στις ΗΠΑ όπου είναι ευρέως διαδομένη η χρήση του.


Πληροφορίες από picantiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου