Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Προβάδισμα με Κουλούρη για ΠΑΟΚ με 2-1

Προβάδισμα με Κουλούρη για ΠΑΟΚ με 2-1

Με πρωταγωνιστή τον 18χρονο Ευθύμη Κουλούρη που σκόραρε στο 84’ ο ΠΑΟΚ έκανε και πάλι ανατροπή επί της Καλλονής, από την οποία έχανε από το πρώτο μέρος, αποκτώντας και πάλι προβάδισμα ενόψει play off


Επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, επικράτησε με 2-1 της Καλλονής, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37ο λεπτό από το τέρμα του Περόνε. «Χρυσή» αλλαγή ο νεαρός Ευθύμης Κουλούρης, που έβγαλε γκολ στο 84’ πραγματοποιώντας τη δεύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς είχε παίξει και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ισοφάρισε ο Βούκιτς στο 74’, ο οποίος είχε περάσει στο ματς στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου. 

Τρεις βαθμούς διαφορά έχει από Ατρόμητο και Παναθηναϊκό πλέον o «Δικέφαλος του Βορρά», και απέκτησε ξανά προβάδισμα ενόψει play-off, καθώς αν τελείωνε έτσι η κανονική περίοδος θα είχε δύο πόντους στην ειδική βαθμολογία έναντι ενός των «μπλε» και των «πράσινων» και του μηδέν του Αστέρα Τρίπολης. 

Στους 36 βαθμούς έμεινε η Καλλονή που διατηρεί προς το παρόν την επαφή με την επικίνδυνη ζώνη, περιμένοντας να ολοκληρωθεί η αγωνιστική. Παθητικό ρόλο είχε στο ματς η ομάδα της Μυτιλήνης, που ευτύχησε να μπει μπροστά στο σκορ στη μοναδική ευκαιρία που είχε στο πρώτο μέρος. Παραλίγο να κλέψει τον βαθμό στο φινάλε με ευκαιρία του Νιαμπούγιου. 


Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου