Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Οι αδελφές του Ρονάλντο και του Νεϊμάρ «σκοράρουν» στο τραγούδι και την πασαρέλα [εικόνες]

Το να είναι κάποιος διάσημος ποδοσφαιριστής με «τρανταχτό» όνομα στο χώρο, όπως αυτό του Κριστιάνο Ρονάλντο ή του Νεϊμάρ, δεν βελτιώνει μόνο τη ζωή του ίδιου αλλά και της οικογένειας του, δίνοντας τους ένα καλό υπόβαθρο για το μέλλον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι αδελφές των δύο προαναφερθέντων μάγων του γηπέδου.

Οι αδελφές του Ρονάλντο και του Νεϊμάρ «σκοράρουν» στο τραγούδι και την πασαρέλα [εικόνες]




Η 36χρονη «Ρονάλντα», της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Κάτια Αβέιρο, είναι η μεγάλη αδελφή του άσου της Ρεάλ, η οποία κάνει τη δική της καριέρα, με τη διάσημη συγγένεια της να της ανοίγει πολλές πόρτες. Η Αβέιρο είναι διάσημη τραγουδίστρια στην Πορτογαλία και έβγαλε τον πρώτο της δίσκο το 2005, όταν ο Κριστιάνο ήταν στο Μάντσεστερ. Υστερα από 3 άλμπουμ και ένα τραγούδι που έγινε #1 στα Ισπανικά charts, η διάσημη Ρονάλντα, μητέρα 2 παιδιών, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στην τηλεόραση συμμετέχοντας στο Ισπανικό «Survivor» με ιδιαίτερη επιτυχία.





Από το χώρο του τραγουδιού περνάμε στο χώρο του μόντελινγκ, εκεί όπου διαπρέπει η μικρή αδελφή ενός άλλου άσου της μπάλας, του Νεϊμάρ. Η 18χρονη Ραφαέλα Μπέκραν, ωστόσο δεν στήριξε το όνειρο της στον αδελφό της, αφού ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο όταν ακόμα ο Νεϊμάρ ήταν άσημος και η οικογένεια της βρισκόταν στα όρια της φτώχειας. Προςτο παρόν κάνει το μοντέλο για την οικογενειακή εταιρεία ρούχων που άνοιξε ο Νεϊμάρ με τίτλο «Elleven Wear» (τα ρούχα του 11, παραπέμποντας στον αριθμό της φανέλας του) ενώ παράλληλα, συνοδεύει τον 21χρονο αδελφό της στα ταξίδια του και ομορφαίνει τα social media με τις καυτές πόζες που ανεβάζει στο διαδίκτυο, προσελκύοντας χιλιάδες followers.






 Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου