Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

"Μπρούσκο": Είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα οι δυο πρωταγωνιστές;

"Μπρούσκο": Είναι ζευγάρι και στην πραγματικότητα οι δυο πρωταγωνιστές;Η “Mελίνα” μιλάει για τα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον “Αχιλλέα”, χωρίς να δίνει όμως μία ξεκάθαρη απάντηση 




Στην εκπομπή του Γιώργου και της Φαίης βρέθηκε καλεσμένη η Ελένη  Βαΐτσου η οποία έδωσε την δική της απάντηση και στις φήμες που την θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Ανδρέα Γεωργίου, με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Μπρούσκο”. 

«Για κάποιο λόγο ταυτίζονται τόσο πολύ με τη σχέση την τηλεοπτική, που μας θέλουν ζευγάρι. Το έχουμε συνηθίσει αυτό. Προς το παρόν, δεν νομίζω ότι έχουμε δώσει κάποιο δικαίωμα» είπε η νεαρή ηθοποιός για τα εν λόγω δημοσιεύματα.
 
Ωστόσο,  ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να την ρωτήσει ευθέως αν είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό και δήλωσε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθούμε πια. Το έχουμε απαντήσει, το απαντάμε συνέχεια, βλέπω ότι υπάρχει μια άρνηση από τον κόσμο, δεν το πιστεύει... [...] Έχουμε απαντήσει πάντως και δεν υπάρχει λόγος να το προχωρήσουμε. Αν ήμασταν μαζί, μπορεί και να το λέγαμε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου