Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Τουρκία: «Ροζ» βίντεο του Ερντογάν με Τουρκάλα εστεμμένη;

Τουρκία: «Ροζ» βίντεο του Ερντογάν με Τουρκάλα εστεμμένη;

Η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην Μις Τουρκία, λέγεται πως είναι η «καυτή» παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις


Γιατί θέλει να κλείσει το Twitter και το YouTube ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν; Σύμφωνα με τον ίδιο για να προστατεύσει τον τουρκικό λαό από την εξωτερική επιρροή, ενώ όπως αναφέρουν τα τουρκικά δημοσιεύματα που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση για να σταματήσει την αναπαραγωγή των ηχητικών αποσπασμάτων, στα οποία δίνει εντολή στο γιο του, Μπιλάλ, πώς να εξαφανίσει «μαύρα» χρήματα.

 

Μήπως, όμως, δεν είναι μόνο οι παραπάνω αιτίες, ο λόγος για τον οποίο έχει ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών ο Ερντογάν; 

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα, λέγεται πως δεν είναι το... μαύρο χρώμα αυτό που τον φοβίζει, αλλά το ροζ... καθώς σε ένα τέτοιο βίντεο φέρεται να πρωταγωνιστεί με Τουρκάλα καλλονή.



Η Ντεφνέ Σαμιέλι, πρώην Μις Τουρκία, λέγεται πως είναι η καυτή παρτενέρ του Τούρκου πρωθυπουργού σε μαγνητοσκοπημένα πλάνα, στα οποία το παράνομο ζευγάρι επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις.



Σύμφωνα, λοιπόν, με τα δημοσιεύματα το βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο απειλώντας τον Ερντογάν, ο οποίος υπενθυμίζεται πως είναι παντρεμένος με την Εμινέ από το 1978 και κρύβεται πίσω από συχνές «εκρήξεις» κοινωνικού συντηρητισμού, προωθώντας έναν αποστειρωμένο τρόπο ζωής με πολλούς περιορισμούς σύμφωνα με τις αρχές του μουσουλμανισμού.



Παρόλα αυτά, ίσως ο 60χρονος Ερντογάν να μην κατόρθωσε να αντισταθεί στην ομολογουμένως ελκυστική Ντεφνέ Σαμιέλι, η οποία είναι ιδιαίτερα αγαπητή στη χώρα της, με πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις και εκπομπές.



Πάντως, σε παλαιότερη εκλογική εκδήλωση του πρωθυπουργού, η καλλίπυγος νεαρά εμφανίστηκε στο πλευρό του δείχνοντας την υποστήριξή της έμπρακτα, ενώ λέγεται πως διατηρεί πλέον και φιλική σχέση με την πρώτη κυρία της Τουρκίας.

Η ίδια, ωστόσο, μετά την έντονη φημολογία για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο «ροζ» βίντεο δήλωσε πως όσα κυκλοφορούν είναι αβάσιμα και ότι δεν γίνεται σεβαστή η προσωπική της ζωή, ούτε του παιδιού της.

Όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες από τις δημοτικές εκλογές που θα κρίνουν το πολιτικό μέλλον του Ερντογάν, η θέση του οποίου κλονίζεται έπειτα από σειρά σκανδάλων, στα οποία πρωταγωνιστεί.  




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και απόκτησε πρόσβαση στη πιο extreme ενημέρωση!!!

πηγή: "Πρώτο Θέμα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου