Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Οίκος ανοχής με άσχημες πόρνες στο Βέλγιο (ΦΩΤΟ)


Άσχημες, τριχωτές, και χωρίς δόντια είναι οι πόρνες που βρέθηκαν μη συμμορφούμενες με τις προδιαγραφές της πορνείας να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε έναν οίκο ανοχής στο Tournai (πόλη του Βελγίου) και λειτουργεί ακόμα.


Εδώ, οι πόρνες μπορεί να είναι λιγότερο ελκυστικές από ό, τι εκείνες στηνΑμβέρσα ή το Άμστερνταμ.

Αυτές οι «άσχημες πόρνες» δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα λόγω τηςαντιαισθητικής τους εμφάνισης, γιατί παρέχουν τις υπηρεσίες τους μεασυναγώνιστες τιμές των 10 ευρώ οι ακριβές και 5 ευρώ οι φτηνές.

Οι εκατοντάδες άσχημες πόρνες δεν έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλού, ακριβώς επειδή έχουν κάποιες εμφανείς ατέλειες.

Ο ιδιοκτήτη του σπιτιού εξηγεί ότι, πέρασε από ειδικό καστ για να βρει τις πιο άσχημες κοπέλες. Οι πόρνες με τέλειες καμπύλες, πλούσιο στήθος και τέλειαυγιεινή συστηματικά αποκλείονται.

Τέλος, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, από την έναρξη του «άσχημου οίκου ανοχής» έχει τετραπλασιάσει ο κύκλος εργασιών και ο ιδιοκτήτης σχεδιάζει να ανοίξει δύο ακόμη τέτοιους «οίκους ανοχής» που θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους φθηνές «άσχημες πόρνες» μέχρι το τέλος του έτους. 


Δείτε τις φωτογραφίες:
 

Πηγή: nordpresse.be/putes-moches-tournai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου