Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

VIDEO ΣΟΚ: Τραγικός θάνατος ποδοσφαιριστή! Σκοτώθηκε ενώ πανηγύριζε

Η ιστορία του Peter Biaksangzuala συγκλονίζει το ποδόσφαιρο της Ινδίας, καθώς ο...


23χρονος ποδοσφαιριστής της Βethlehem Vengthlang FC, σκοτώθηκε στην προσπάθεια του να πανηγυρίσει με ακροβατικό τρόπο ύστερα από γκολ που πέτυχε...



Μια τρομακτική ιστορία,σύμφωνα με το sigmalive.gr, έχει ταρακουνήσει το ινδικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες μέρες, καθώς ένας 23χρονος αθλητής έχασε την ζωή του προσπαθώντας να κάνει έναν ακροβατικό – α λα Κλόζε – πανηγυρισμό, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί άτσαλα και να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Πρόκειται για τον Peter Biaksangzuala, τον μέσο της Βethlehem Vengthlang FC, ομάδας πρωταθλήματος των τοπικών κατηγοριών. Στην αναμέτρηση απέναντι στην Chanmari West FC, ο Biaksangzuala βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 62ο λεπτό και ακολούθησε το μοιραίο.

Ο 23χρονος άσος θέλησε να πανηγυρίσει με ακροβατικό τρόπο την επιτυχία του αλλά η κατάληξη ήταν τρομακτική. Δεν υπολόγισε σωστά και προσγειώθηκε στο κεφάλι του, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρή ζημιά στην σπονδυλική του στήλη.

Έμεινε πέντε μέρες στο νοσοκομείο και την Κυριακή (19/10) άφησε την τελευταία του πνοή του. “Προσπάθησε να κάνει το ακροβατικό του Μίροσλαβ Κλόζε, αλλά δυστυχώς όλα πήγαν στραβά”, αναφέρουν πηγές από τον Ινδία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου