Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Ντύσου εσύ γαμπρός κι’ έρχεται η νύμφη - «Μάδησαν» δασοπυροσβέστη που πλήρωνε για να του βρουν γυναίκα

Ντύσου εσύ γαμπρός κι’ έρχεται η νύμφη - «Μάδησαν» δασοπυροσβέστη που πλήρωνε για να του βρουν γυναίκαΚατάφερε να αποσπάσει από συνάδελφο του δασοπυροσβέστη το ποσόν των 8.600 ευρώ σε διάστημα ενός χρόνου, τάζοντας του γάμο με μία όμορφη κοπέλα.



Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης», η ιστορία αφορά δύο συγχωριανούς και συνάδελφους έκτακτους δασοπυροσβέστες από τον Πύργο Τηλλυρίας.
Το θύμα, σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία πείστηκε από τον συνάδελφο του, ότι θα του έβρισκε για νύμφη μία όμορφη κοπέλα για να τον παντρέψει, του προσκόμιζε μάλιστα φωτογραφίες για να επιλέξει γυναίκα, ενώ τον έπεισε ότι έπρεπε να της αγοράσει ακριβά δώρα.
Σε μία περίπτωση του έδειξε μάλιστα ένα δακτυλίδι, το οποίο και κοστολόγισε στα 4000 ευρώ, προτρέποντας τον να της το αγοράσει.
Το θύμα δέχθηκε ακόμη και τηλεφωνήματα από μία αλλοδαπή, η οποία καταζητείται από την αστυνομία, ενώ σε άλλη περίπτωση χρησιμοποίησε και την φίλη του, η οποία συνελήφθηκε πριν από δύο ημέρες και αφέθηκε αργότερα ελεύθερη.
Ο δασοπυροσβέστης συνελήφθηκε από την αστυνομία και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου