Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Προκλητικό – Ελλαδίτης δημοσιογράφος ταυτίζει τους Κύπριους τραυματίες του 1974 με τα… λετονικά ss!

Προκλητικό – Ελλαδίτης δημοσιογράφος ταυτίζει τους Κύπριους τραυματίες του 1974 με τα… λετονικά ss!
Απίστευτο θράσος από τον Ελλαδίτη δημοσιογράφο, συνεργάτης της εφημερίδας Ελευθεροτυπία και μέλος της συντακτικής ομάδας του «Ιού» Τάσο Κωστόπουλο, ο οποίος σε παρουσιάζεται ενοχλημένος σε άρθρο του για το γεγονός ότι Κύπριοι πρώην τραυματίες του 1974 άνοιξαν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη.




Υπό τον προκλητικό τίτλο «Μη ανάδελφον» , ο Κωστόπουλος γράφει χαρακτηριστικά «Τι κι αν η Κυπριακή Δημοκρατία αποτελεί ανεξάρτητο κράτος, διαφορετικό από την Ελλάδα, όπως απέδειξε και η (κάθε άλλο παρά φιλική προς τα ελληνικά συμφέροντα ) στάση του κατά τις φετινές διαπραγματεύσεις της χώρας μας με την Ε.Ε.; Το μεγαλοϊδεατικό θεώρημα του «Ελληνισμού των πέντε θαλασσών» να ‘ναι καλά. Αν μάλιστα ο κ. Σόιμπλε συναινέσει τελικά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής των φετινών δανείων, μπορεί να δούμε και τίποτε επιζώντες από την δράση λετονικών SS να παρελαύνουν στην προσεχή επέτειο της εθνεγερσίας…».
Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος έχει κατηγορηθεί αρκετές φορές για τα φιλοτουρκικά άρθρα, ενώ είναι προφανής ο παραληρισμός του αγώνα των Ελληνοκυπρίων με τη δράση των λετονικών SS.

i-eidisi.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου