Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Ισοπαλία ο Ηρακλής, έχασε ο ΠΑΟΚ! Ανάλυση από το 365days-2blog και κράξιμο στο Τούντορ!

Τι και αν Ηρακλής και ΠΑΟΚ έπαιζαν μεταξύ τους; Ο Ηρακλής έφερε μια ισοπαλία, η οποία προκάλεσε οδυνηρή ήττα στο ΠΑΟΚ και τον Ίγκορ Τούτορ.inner




 Σε ένα ματς που τα είχε σχεδόν όλα, Ηρακλης και ΠΑΟΚ ήρθαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3. 

Μοιραίος ο Μπερμπάτοφ για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού στις καθυστερήσεις και με το σκορ στο 3-2, νικήθηκε από τον Περνίς και στη συνέχεια ο Μπαρτολίνι που υπέπεσε στην παράβαση, διαμόρφωσε το τελικό σκορ! 

Ο Μακρής έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 14', για να απαντήσει με κεφαλιά στο 35' ο Πέλκας και το ημίχρονο να κλείσει με γκολ του Βέλλιου στο 43'. Η αντεπίθεση του ΠΑΟΚ συνεχίστηκε με τα τέρματα των Μπερμπάτοφ (65') και Τζαβέλλα (77') πριν το... δραματικό τέλος με πρωταγωνιστές τον Βούλγαρο επιθετικό και τον Μπαρτολίνι. 

Από το 1998 αήττητος εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ ο "Γηραιός" που μετρά 7 νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες ως γηπεδούχος! 


Ανάλυση της εικόνας του ΠΑΟΚ από το 365days-2blog:

Ας εξετάσουμε τα πράγματα από την αρχή χωρίς παρωπίδες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πλέον οικονομικά προβλήματα και έχει την άνεση να κάνει μεταγραφές του τύπου Μπερμπάτοφ. Ο ΠΑΟΚ με βάση την δυναμικότητα του έπρεπε να πάρει άνετα το παιχνίδι και να αποδείξει ότι το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μόνο στα χαρτιά. Αντί γι'αυτό έδωσε το δικαίωμα στο Γηραιό να πιστέψει ότι μπορει να πάρει ακόμα και την νική.

Ο ΠΑΟΚ στην άμυνα είναι για κλάματα. Αυτό βέβαια ήταν ένα φαινόμενο που αντιμετώπιζε από πέρσι και αντί να διορθωθεί από τους ιθύνοντες, προστέθηκε το κερασάκι στη τούρτα, που δεν είναι άλλο από τον τερματοφύλακα Όλσεν. 

Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε φάουλ στο Σουηδό τερματοφύλακα στη φάση που σκόραρε ο Μπαρτολίνι, αφού αντί να βγει γρήγορα και να καθαρίσει την φάση έμεινε στάσιμος στη θέση του προσποιούμενος ότι παρεμποδίζετε και προτίμησε να κοιτάζει τα αστέρια παρά να αρπάξει την μπάλα.

Ο Όλσεν είναι επιλογή Άρενσεν και Τούντορ , όπως βέβαια και κάποιος παίκτης που ακούει στο όνομα Σαμπό, ο οποίος προτιμήθηκε αντί του πολύ καλύτερου Κάτσε. Ο Σαμπό έκανε τεράστια λάθη, ευθύνεται για το δεύτερο γκολ του Ηρακλή και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν άνευρος. Αυτό το παίκτη λοιπόν ερωτεύθηκε ο Τούντορ και τον έφερε στην Τούμπα εν μια νυκτί.

Αν εξαιρέσουμε τον Μπερμπάτοφ που ήταν κίνηση Σαββίδη, η μόνη ποιοτική μεταγραφή που έγινε φέτος ήταν του Ροτρίγκες και οι άλλες δυστυχώς μοιάζουν με πεταμένα εκατομμύρια. 

Ο ΠΑΟΚ που έπρεπε να ξεκινήσει φορτσάτος φέτος χάνει με κάτω τα χέρια από τον ΠΑΣ Γιάννενα, φέρει ισοπαλία με Ξάνθη, Ηρακλή και χάνει άνετα από τον Ολυμπιακό.

Ο Τούντορ πήγε λέει να παίξει τον Ολυμπιακό με 3-5-2 λες και ήταν μια μικρή ομαδούλα που θα την έπαιζε μονότερμα και ο Σίλβα τον ξεγύμνωσε.

Ο ΠΑΟΚ εκεί που έδειχνε φέτος ότι θα έχει την μαζική υποστήριξη τους φιλάθλους του, ο Τούντορ με τις επιλογές τον άφησε πολύ νωρίς εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και ξενέρωσε τους φιλάθλους του. Ευθύνη μεγάλη φέρει και ο Άρενσεν που με τις επιλογές του έκανε όλους να αναπολούν τις μεταγραφές του Βρύζα.

Αν ο Τούντορ δεν καταλάβει τώρα που είναι νωρίς σε ποια ομάδα βρίσκεται και ότι δεν έχει το υλικό για να παίζει το σύστημα 3-5-2 θα φάει μεγάλες φάπες στη συνέχεια του Πρωταθλήματος και θα φύγει με κλωτσιές από την Τούμπα, παίρνοντας μαζί του και όλα τα χειμωνιάτικα παλτό που έφερε... και που ακόμα να χειμωνιάσει!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου