Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πουλούν τους γιούς τους για επιθέσεις αυτοκτονίας μέσω.. τηλεοπτικής δημοπρασίας!

Στην Σαουδική Αραβία, όπως θα δείτε στο αποκαλυπτικό αυτό βίντεο, οι ίδιοι οι πατέρες προσφέρουν τους γιους τους σε δημοπρασία για να πολεμήσουν και να σκοτωθούν με τους Τζιχαντιστές και αυτό γίνεται δημόσια σε τηλεοπτική εκπομπή.


Στον πατέρα προσφέρουν πάρα πολλά λεφτά και του λένε ζωντανά στην εκπομπή το τι καλή θέση μετά από αυτήν την θυσία θα πάρει ο γιος του στον παράδεισο. Μετά ο γιος του προχωράει μπροστά στην κάμερα και αρχίζει η δημοπρασία. Ακόμα και τηλεφωνικές παραγγελίες απευθύνονται στην εκπομπή προσφέροντας τιμές.
Όποιος δώσει τα περισσότερα θα αγοράσει το νεαρό παλικάρι, για να το στείλει να σε επίθεση αυτοκτονίας ακόμα και στην Ευρώπη και να αφαιρέσει όσες πιο πολλές ζωές απίστων μπορεί. Η εκπομπή έχει χαρακτήρα εορταστικό για τον πατέρα που δέχεται να θυσιάσει τον γιο του για 200.000 ή 400.000 ριγιάλ, (σαουδαραβικό νόμισμα).
Αφού πάρουν τον νεαρό τον πάνε αμέσως στην Τουρκία. Εκεί τους εκπαιδεύουν ανάλογα και τους βάζουν σε ένα αυτοκίνητο το οποίο θα το ανατινάξει ο ίδιος εκεί που θα του πουν, στην αγορά ή σε ΄’αλλα κεντρικά σημεία. Όπου δώσουν οι τρομοκράτες την διαταγή. Έτσι καταλαβαίνει κανείς πως έγιναν και οι εκρήξεις που στην Άγκυρα στις 10/10.
Έχουν αναφερθεί περιπτώσεις από πατέρες εγκληματίες στην Σαουδική Αραβία, οι οποίοι τους δίνουν την ευκαιρία να ξεχρεώσουν τα χρέη τους με το ξεπούλημα ενός γιου τους για επιθέσεις αυτοκτονίας. Σε μια περίπτωση ο πατέρας πήρε 600.000 ριγιάλ, (περίπου 140.000 ευρώ), για να στείλει ένα από τους γιους του στο θάνατο σε επίθεση αυτοκτονίας.
Τα κέντρα εκπαίδευσης των «ζωντανών βομβών» βρίσκονται την Τουρκία, ή στην κατεχόμενη Λιβύη. Εκεί τους εκπαιδεύουν ακόμα και κάτω από την «μύτη» του NATO και μετά τους μεταφέρουν σε «ειδικά κέντρα» για να εκτελεουν την επίθεση αυτοκτονίας.
Οι Σαουδάραβες αυτοί είναι αδίστακτοι, σαν ζωντανά δαιμόνια που απλώνονται σε όλη την Ευρώπη πλέον. Και με αυτούς στην Σαουδική Αραβία και στο Κατάρ, συνεργάζεται η Δύση και το ΝΑΤΟ.
Δυστυχώς ακόμα δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι στην Ευρώπη αλλά και εδώ στην χώρα μας, οι διάφοροι… «προοδευτικοί της άνοιας», το πόσο εγκληματική είναι αυτή η συνεχιζόμενη εισροή όλων αυτών των στοιχείων που δεν θα διστάσουν να σκοτώσουν όσους πιο πολλούς μπορούν για να πάνε…στον παράδεισο!
Σουλτάνα Χειλαδάκη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου