Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Σοκαριστικές ιστορίες πίσω από φωτογραφίες που Δυστυχώς δεν είναι προϊόν Photoshop!

Σοκαριστικές ιστορίες πίσω από φωτογραφίες που Δυστυχώς δεν είναι προϊόν Photoshop!
Ενώ μπορούμε να συλλάβουμε τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μέσω της φωτογραφίας, μπορούμε επίσης να συλλάβουμε και τις πιο τρομακτικές...



 Φυσικά, υπάρχουν εκατομμύρια φωτογραφίες που εμπίπτουν στην κατηγορία του ανατριχιαστικού. Όμως υπάρχουν κάποιες εικόνες που είναι τόσο τρομακτικές ώστε να γίνουν μέρος της ιστορίας
1. Keith Sapsford
2
Ο Keith Sapsford ήταν ένα νεαρό αγόρι που απλά ήθελε να δει τον κόσμο. Στις 22 Φλεβάρη του 1970, ο Sapsford μπήκε κρυφά στη ρόδα αεροπλάνου μιας πτήσης της Japan Airlines προς Τόκιο, από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Το σχέδιο ήταν να κάνει το ταξίδι απαρατήρητα και να ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια.
Δυστυχώς, όπως το αεροπλάνο απογειωνόταν, ο Sapsford έχασε το πάτημά του στο εσωτερικό του τροχού και βούτηξε στο θάνατό του. Αυτή η τελική φωτογραφία του είχε ληφθεί από έναν ερασιτέχνη φωτογράφο που ήταν στο αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα.
2. Julia Popova
3
Το 2009, η Τζούλια Πόποβα περπατούσε στο σπίτι από τη δουλειά, όταν δέχθηκε επίθεση από έναν ληστή. Η 22-χρονη κάτοικος της Μόσχας ξέφυγε από την επίθεση και έκανε όλη τη διαδρομή για το σπίτι πριν συνειδητοποιήσει ότι είχε μαχαιρωθεί στο πίσω μέρος του λαιμού του από τον ληστή της.
Μέχρι οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ. Οι χειρουργοί κατάφεραν με επιτυχία να αφαιρέσουν το μαχαίρι, το οποίο ευτυχώς δεν πέτυχε όλες τις μεγάλες αρτηρίες της Πόποβα.
3. Katharina Detzel
4
Το 1907, η Katharina Detzel στάλθηκε σε γερμανικό ψυχιατρικό ίδρυμα μετά το σαμποτάζ που έστησε σε ένα τοπικό σιδηρόδρομο ως μέρος μιας πολιτικής διαμαρτυρίας. Αν και οι ιστορικοί είναι αβέβαιοι σε τι ακριβώς ήταν η ψυχική της κατάσταση εκείνη την εποχή, παρέμεινε εσώκλειστη μέχρι το θάνατό της από ένα ναζιστικό πρόγραμμα ευθανασίας το 1941.
Κατά την παραμονή της στο ψυχιατρείο, η Detzel προσπάθησε να βελτιώσει τις συνθήκες για την ίδια και τους συγκρατούμενούς της. Στην παραπάνω εικόνα, η Detzel ποζάρει με ένα «σύζυγό» που έκανε για τον εαυτό της από άχυρο. Λέγεται ότι η Detzel χτυπούσε τη φιγούρα όταν ήταν θυμωμένη και χόρευε μαζί του όταν ήταν ευτυχισμένη.
4. Auguste Delagrance
5
Εντάξει, αυτό δεν είναι πραγματικά μια εικόνα του Auguste Delagrance, αλλά είναι μια εικόνα της καρδιάς του. Σύμφωνα με το μύθο, ο Delagrance ήταν ένα βαμπίρ που ήταν υπεύθυνος για το θάνατο περισσότερων από 400 ανθρώπων στις αρχές του 1900 στην Αμερική.
Λέγεται ότι ο Delagrance δολοφονήθηκε από έναν καθολικό ιερέα με έναν πάσσαλο που πέρασε στη καρδιά. Ενώ είναι μάλλον αναληθές, είναι σίγουρα ενδιαφέρον να σκεφτεί κανείς ότι αυτό το κουτί περιέχει πραγματικά την καρδιά του. Το κουτί και το περιεχόμενό του πωλήθηκε στο eBay πρόσφατα για αρκετά χρήματα.
5. Loana Constantinescu
6
Ενώ αυτή η φωτογραφία μπορεί να μοιάζει με μια συνηθισμένη φωτογραφία θανάτου βικτωριανής εποχής, το πώς πέθανε αυτή η νεαρή Ρουμάνα είναι κάτι παραπάνω από ενοχλητικό. Το όνομά της ήταν Loana Constantinescu, αλλά ήταν περισσότερο γνωστή ως «Λοάνα η Διψοαίματη .»
Σύμφωνα με τους ιστορικούς, η Λοάνα γοητεύτηκε από το αίμα ως έφηβη.
Τελικά, πίστευε ότι η κατανάλωση του αίματος, ειδικά του δικού της, θα την προικίσει με υπεράνθρωπη δύναμη. Σκοτώθηκε κατά λάθος μετά τη λήψη μιας θανατηφόρας ποσότητας του δικού της αίματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου