Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η ολόγυμνη ξανθιά που ανέβηκε σε τραπέζι καφετέριας στη Γλυφάδα και έβριζε την Αστυνομία [βίντεο]

Σοκ έχει προκαλέσει η πανέμορφη ξανθιά η οποία καθώς έπινε καφέ σε κεντρικό μαγαζί της Γλυφάδας πέταξε τα ρούχα της και σηκώθηκε σε τραπέζι καθυβρίζοντας την αστυνομία και τους παρευρισκόμενους.

Ποια είναι η ολόγυμνη ξανθιά που ανέβηκε σε τραπέζι καφετέριας στη Γλυφάδα και έβριζε την Αστυνομία [βίντεο]

Η όμορφη ξανθιά, είναι η Ε.Λ. Κόρη πολύ γνωστού εφοπλιστή η οποία φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα κατά το παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ίδρυμα, αναφέρει η Espresso.

Η νεαρή γυναίκα η οποία έχει ένα εντυπωσιακό τατουάζ στην πλάτη, ανέβηκε ολόγυμνη σε ένα τραπέζι και σε κατάσταση αμόκ άρχισε να φωνάζει εναντίον όλων των παρευρισκόμενων αλλά της Αστυνομίας λέγοντας: «Φοράω το εισιτήριο μου, χρειάζεται να με βλέπετε γυμνή; Γιατί με κοιτάτε όταν φοράω ρούχα; Ηρθα να πιω καφέ κανονικό. Δεν πάω ρε να κάνω σολάριουμ. Εγώ πάω στη θάλασσα και κολυμπάω. Παίρνω τα 10 ευρώ και του τα τρίβω στη μούρη του μ@@@@@ και του λέω άντε γ@@@@@@ είμαι πλούσια εγώ ρε, αγοράζω το μαγαζί άμα θέλω...Το άλλο μαγαζί με σκότωσε, βγήκα εκεί γυμνή, όταν σταματήσει τότε θα φύγω. Οποιος θέλει μπορεί να πιει τους καφέδες μου...Φωνάξτε την γ@@@@@@@ την Αστυνομία να με πιάσει, φωνάξτε τους να με πιάσουν».

Από τις ασυνάρτητες δηλώσεις της, οι θαμώνες της καφετέριας είχαν μείνει και παρατηρούσαν άναυδοι, ενώ οι εργαζόμενοι της ζητούσαν να ηρεμήσει και οδηγούσαν τα παιδιά εκτός καταστήματος.

Εν τέλει ήρθαν στο σημείο οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και την μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ λίγο αργότερα ο αδερφός της πήγε να την παραλάβει και εξήγησε στους αστυνομικούς πως η κοπέλα το τελευταίο διάστημα αρνείται να λάβει την φαρμακευτική της αγωγή, με αποτέλεσμα να έχει τέτοιου είδους «ξεσπάσματα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου