Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ποια είναι η Ελληνίδα TOP MODEL που θα παίξει στο νέο σκληρό πορνό του Σειρηνάκη;;; (18+)

Ποια είναι η Ελληνίδα TOP MODEL που θα παίξει στο νέο σκληρό πορνό του Σειρηνάκη;;;
Εδώ και καιρό άκουγα από διάφορες μυημένες παρέες της νύχτας ότι ο Σειρηνάκης έκλεισε μια πολύ γνωστή μοντέλα για τη νέα ταινία του....


Ακουγόταν φήμες για κορίτσια που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Playmate, κατά το παρελθόν αλλά και για γνωστές φωτομοντέλες που το τελευταίο διάστημα είχαν μείνει εκτός ελέω κρίσης.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κορυφαίος Έλληνας ποpνογράφος έπεισε το γνωστό μοντέλο Λυδία Κυριακού να πρωταγωνιστήσει στη νέα παραγωγή της Sirina. Πρόκειται για το «Casting από 18χρονες Ελληνίδες» οι οποίες παίζουν πρώτη φορά σε ελληνική ταινία πορνό…

Η Λυδία είναι μόλις 19 ετών και στο παρελθόν έχει περπατήσει σε Catwalks στο Μιλάνο αλλά και στο Παρίσι. Σε ηλικία μόλις 16 ετών «κυνηγοί μοντέλων» την έκλεισαν σε πρακτορείο μοντέλων στο Παρίσι και το πρόσωπό της κοσμούσε ούκ ολίγες διαφημίσεις στη Γαλλία! Με την επιστροφή της στην Ελλάδα δέχτηκε να κάνει μια τρέλα. Να παίξει σε σκληρό Πορνό.
 
Kάνε κλίκ στο παρακάτω σύνδεσμο https://www.facebook.com/pages/365days-2blogblogspotcom-Ενημέρωση-Χωρίς-όρια/283692571764536 κάνε  like στη σελίδα μας στο Facebook και απόκτησε πρόσβαση στη πιο hot ενημέρωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου