Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Σκότωσε τη γιαγιά του και την τεμάχισε με πριόνι!

Η ΕΛ.ΑΣ συνέλαβε τον 28χρονο εγγονό της 84χρονης η οποία βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στη Ραφήνα - Τη σκότωσε και επέστρεψε το επόμενο πρωί για να την κατακρεουργήσει - Έκλεψε τα κοσμήματά της για να αποπροσανατολίσει τις αρχές


Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 84χρονης γυναίκας που βρέθηκε τεμαχισμένη σε κάδο απορριμμάτων στη Ραφήνα.

Δολοφόνος της 84χρονης είναι ο ίδιος της ο εγγονός ο οποίος σκότωσε τη γιαγιά του, έπειτα από λογομαχία.

Ο 28χρονος επισκέφθηκε τη γιαγιά του στο διαμέρισμα όπου διέμενε μόνη στα Πατήσια και έπειτα από λογομαχία που είχε μαζί της, τη μαχαίρωσε στο λαιμό. Στη συνέχεια ο 28χρονος μετέφερε το πτώμα της γιαγιάς του στο μπάνιο και έφυγε από το διαμέρισμα. 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δολοφόνος επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος το επόμενο πρωί εφοδιασμένος με πριόνι και μαχαίρια. Άφού τεμάχισε το πτώμα, το τοποθέτησε μέσα σε νάυλον σακούλες και σακβουαγιάζ και το μετέφερε με το αυτοκίνητό του, αρχικά στο σπίτι του και το ίδιο βράδυ στον κάδο απορριμμάτων, όπου και βρέθηκε στις 28 Αυγούστου.

Μάλιστα ο δράστης προσπάθησε να αποπροσανατολίσει την έρευνα των Αρχών και να τις κάνει να πιστέψουν ότι επρόκειτο για ληστεία κλέβοντας κοσμήματα της γιαγιάς του τα οποία έδωσε σε διάφορα ενεχυροδανειστήρια της περιοχής. 

Έπειτα από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, διάφορα κοσμήματα, ένα τσεκούρι και πέντε μαχαίρια, καθώς και ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο που κατείχε χωρίς άδεια. 

Η εξιχνίαση της υπόθεσης 
Οι αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν το φρικιαστικό έγκλημα όταν η κόρη του θύματος και μητέρα του δράστη κάλεσε τις αρχές στις 14 Σεπτεμβρίου προκειμένου να τις ενημερώσει για την εξαφάνιση της μητέρας της.

Από το συγκριτικό δακτυλοσκοπικό έλεγχο των αποτυπωμάτων της 84χρονης με αυτά του πτώματος, προέκυψε ότι ταυτίζονται και η έρευνα στράφηκε στο στενό περιβάλλον του θύματος και διαπιστώθηκε ότι ο εγγονός της έμενε πολύ κοντά στο σημείο, όπου είχε βρεθεί το πτώμα. 

Ο 28χρονος προσήχθη ως ύποπτος στη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, το βράδυ του Σαββάτου και από το δακτυλοσκοπικό έλεγχο, προέκυψε ότι αποτυπώματά του, βρέθηκαν τόσο στα πειστήρια που κατασχέθηκαν στον τόπο ανεύρεσης του τεμαχισμένου πτώματος, όσο και στο διαμέρισμα του θύματος. 

Ο δράστης  οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος και του άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία, ληστεία περιύβριση νεκρού και οπλοκατοχή. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην 20η τακτική ανακρίτρια Γλυκερία Ιωαννίδου, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου