Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Αγουέρο θα μείνει τελικά εκτός για 2 μήνες!

Ετσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θα προτιμούσε να μην έχει κάνει τη τεράστια νίκη με την Αρσεναλ αν ήταν να μην χάσει τον καλύτερο παίκτη του (19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) για τόσο μεγάλο διάστημα.
Ο Αγουέρο θα μείνει τελικά εκτός για 2 μήνες


Ο Χιλιανός τεχνικός είχε επιβεβαιώσει πριν μερικές μέρες ότι ο «Κουν» θα απουσιάσει για έναν μήνα με πρόβλημα στη γάμπα, όμως ο ίδιος έκανε update κάνοντας σαφές ότι τα πράγματα είναι τελικά πολύ χειρότερα.
Αν και ακόμα οι άνθρωποι της Σίτι δεν έχουν διαγνώσει πλήρως την κατάσταση και το πόσο θα λείψει, ο 24χρονος θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προλάβει τους αγώνες με την Μπαρτσελόνα στις 18 Φεβρουαρίου.
«Ο γιατρός είπε ότι θα είναι σίγουρα εκτός για έναν μήνα και ίσως για οκτώ εβδομάδες. Θα δούμε. Δεν ξέρω Είναι πολύ δύσκολο να δούμε αυτή τη στιγμή το πόσες ακριβώς εβδομάδες θα λείψει» είπε ο Πελεγκρίνι μετά την εκτός έδρας νίκη-πρόκριση επί της Λέστερ (1-3) στο League Cup.
Οι επιθετικοί που είναι διαθέσιμοι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της Σίτι πέρα από τον Νεγρέδο είναι οι Εντιν Τζέκο και Στέβαν Γιόβετιτς, του οποίου η τελευταία εμφάνιση ήταν τον Οκτώβριο σε αγώνα για το League Cup.


gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου