Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Ραζάκ από Ανζί θέλει ο ΠΑΟΚ

Που ποντάρει η ΠΑΕ και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ που ανέλαβε τις επαφές στη Ρωσία, για να φέρει στην Τούμπα τον 21χρονο μέσο που παίζει δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι


Η Ανζί έχει παίκτες που αρέσουν στους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ και γίνονται προσπάθειες για να δημιουργηθούν προϋποθέσεις απόκτησης ενός μέσου και ενός στόπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μέσος για τον οποίο έχει ήδη αρχίσει επαφές ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ (ταξίδεψε μάλιστα και στη Ρωσία πρόσφατα) είναι ο Αμπντούλ Ραζάκ (δεξιά στη φωτογραφία). Πρόκειται για τον 21χρονο (γεννημένο στις 11 Νοέμβρη 1992) διεθνή με την Ακτή Ελεφαντοστού, με ύψος 1.81μ. και με ικανότητα να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος, όσο και σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο.
Ο Ραζάκ πήγε το Σεπτέμβριο στην Ανζί δανεικός από τη Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ρωσικός Τύπος από τα μέσα Οκτώβρη υπάρχει συμφωνία των δύο συλλόγων για μεταγραφή του στην ομάδα της Μαχατσκαλά.
Ωστόσο, η πλευρά του ΠΑΟΚ έχει πληροφορίες ότι ακόμη ο παίκτης ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και επιδιώκει να τον αποκτήσει ποντάροντας και στη δίψα του να μείνει "ενεργός" (στη Ρωσία υπάρχει διακοπή και το πρωτάθλημα θα επαναρχίσει 8 Μαρτίου) για να μη χάσει την ευκαιρία να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το Μουντιάλ της Βραζιλίας.
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κρατήσει τις επαφές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο τις τελευταίες μέρες υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία ότι θα αποκτηθεί παίκτης που αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να είναι ο Ραζάκ.
Ο νεαρός μέσος που έπαιξε ποδόσφαιρο στην ίδια Ακαδημία με τον Γιάγια και τον Κόλο Τουρέ άρχισε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σίτι (έχοντας περάσει και από τις υποδομές της Κρίσταλ Πάλας), πέρασε ως δανεικός από την Πόρτσμουθ, την Μπράιτον και την Τσάρλτον και το Σεπτέμβριο εντάχθηκε στην Ανζί. Είναι 5 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου