Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Αποκλειστικό: Η Δήμητρα Κοϊνάκη έφερε στο κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Ηλίας Κακλαμάνης και η Δήμητρα Κοϊνάκη, αφού το Σάββατο το βράδυ ήρθε στο κόσμο ο καρπός του έρωτα τους σε πλήρη μυστικότητα! 




Η Δήμητρα θέλησε να κρατήσει ως μυστικό την εγκυμοσύνη της γιαυτό δεν έχει μαθευτεί ακόμα τίποτα από τους φίλους του ξευγαριού. Το ζεύγος Κοϊνάκη-Κακλαμάνη είναι πολύ ερωτευμένο και το κοριτσάκι είναι το επιστέγασμα αυτής της όμορφης σχέσης.

Η γέννηση της Δήμητρας ίσως γίνει γνωστή στο κοινό απόψε το βράδυ στη διαδυκτυακή τους εκπομπή "Γυμνοί στο διαδύκτυο" στο iliaskaklamanis.gr . Όπως φαίνεται το 2014 θα μπεί με τον καλύτερο τρόπο για το ξευγάρι και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα, γιατί το αξίζουν! 

Το "365days-2blog" εύχεται στο ξευγάρι κάθε ευτυχία, να χαίρεται το νεογέννητο τους και ότι καλύτερο θελήσουν να το έχουν!


Υ.Γ: Ηλία μου, τώρα που "έκθεσες" το κορίτσι σε παρακαλώ να το αποκαταστήσεις και σύντομα να σας δούμε στα σκαλιά της εκκλησίας! Με όλη μου την αγάπη ξέρεις ότι σε πειράζω, είμαι σίγουρος ότι και εσυ και η Δημητρούλα θα γίνεται εξαιρετικοί γονείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου