Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Κοντά σε Πιπίνη ο ΑΠΟΕΛ

Η απόκτηση δημιουργικού μέσου αποτελούσε προτεραιότητα για τον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι πιθανό το δεύτερο sms να φτάσει από... αριστερά. Το ενδιαφέρον των "γαλαζοκίτρινων" για τον Χρήστο Πιπίνη παίρνει σιγά-σιγά σάρκα και οστά, καθώς ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης κι έτσι να ανοίξει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στον ΑΠΟΕΛ.





Οι πρωταθλητές κινούνται σε τρία μέτωπα για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις κι ενώ το δεύτερο sms αναμενόταν για τον δημιουργικό μέσο, καθώς αυτόν θεωρεί υπεραπαραίτητο ο Γιώργος Δώνης, εν τέλει είναι πολύ πιθανό αυτό να αφορά στον αριστερό μπακ.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Πιπίνη είναι γνωστό εδώ και μέρες, πλέον όμως επισημοποιείται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι "γαλαζοκίτρινοι" συμφώνησαν με τον 29χρονο μπακ, ο οποίος αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, στον οποίο φέτος ξεκίνησε βασικός, αλλά σταδιακά έχασε τη θέση του, με αποτέλεσμα τον τελευταίο μήνα να μην παίζει.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θεωρεί τον Πιπίνη μία αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, για το οποίο προορίζει και τον Μάριο Αντωνιάδη. Θέλει να αποφύγει τους πειραματισμούς που έκανε αναγκαστικά μέχρι τώρα στη συγκεκριμένη θέση και να υπολογίζει σ' αυτό το δίδυμο για τη θέση του αριστερού μπακ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Πιπίνης μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός κι αυτό είναι στα ατού του, αφού και στο κέντρο της άμυνας ο Γιώργος Δώνης δεν έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του.

Όπως έχουμε αναφέρει, ένα βασικό "πρόβλημα" είναι οι αποδεσμεύσεις, γι' αυτό και εξετάζεται το ενδεχόμενο του δανεισμού για Γκονσάλβες, Καμπράλ και Ντα Σίλβα, ενώ ο Μπούντιμιρ φαίνεται πως βρίσκεται κοντά στην επιστροφή του στην Σούπερ Λίγκα.


πηγή: balla.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου