Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Τέλος ο Σάντος από την Εθνική Ελλάδος

Oριστικά παρελθόν από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος θα αποτελέσει το καλοκαίρι και μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ο Φερνάντο Σάντος.


Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε όχι στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2016 και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γαλλίας θέλοντας να επιστρέψει στους πάγκους ενός συλλόγου με το όνομα του ΠΑΟΚ να ακούγεται έντονα αλλά τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην έχει πάρει ακόμα επίσημα θέση.
Ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος γεννήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 1954 στο Εστορίλ ανέλαβε τις τύχες της Εθνικής Ελλάδος το καλοκαίρι του 2010 όπου και διαδέχθηκε τον Ότο Ρεχάγκελ.
Με τον Πορτογάλο στον πάγκο, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε δουλέψει σε Εστορίλ, Εστέλα Αμαδόρα, Πόρτο, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Μπενφίκα και ΠΑΟΚ, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προκρίθηκε αήττητο στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2012 και έφθασε και στο Μουντιάλ της Βραζιλίας μέσω μπαράζ όπου και απέκλεισε την Ρουμανία.
Άμεσα ο διάδοχος
Την Πέμπτη το μεσημέρι ο Γιώργος Σαρρής έχει προαναγγείλει συνέντευξη Τύπου για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί και για την αποχώρηση του Φερνάντο Σάντος.
Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο αντικαταστάτης του Πορτογάλου μετά το Μουντιάλ θα ανακοινωθεί άμεσα ενώ πηγές μέσα από την ΕΠΟ αναφέρουν πως ήδη έχει βρεθεί και εκκρεμούν οι τελικές επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές έτσι ώστε να ανακοινωθεί.
Το κεφάλαιο Σάντος πάντως το οποίο ήταν πολύ πετυχημένο κλείνει με την παρουσία της Εθνικής Ελλάδος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου