Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Κατεστημένο: Ολυμπιακός πρωταθλητής μέχρι το 2100!

Διαβάζουμε σε γνωστή αθλητική ιστοσελίδα ότι ο Ολυμπιακός φτύνει αίμα παντού και με πιάνουν τα γέλια. Ο Ολυμπιακός στο χθεσινό παιχνίδι με την Βέροια, μαζί με τα μαύρα κοράκια κατακρεούργησε την τοπική ομάδα και έδωσε μήνυμα στους μνηστύρες του τίτλου ότι το Πρωτάθλημα θα το πάρει με το έτσι θέλω!Μπλόκα παντού, φτύνει αίμα παντού!



Ο διαιτητής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέβαλε τον Μπαλάφα από  τις αρχές του πρώτου ημιχρόνου σιγουρεύοντας ότι κανένας ... παοκτζήδικος δάκτυλος δεν θα επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα. Την ευκαιρία που έχασε ο Ντουμίτρου, ούτε ένα παιδάκι δέκα χρονών δεν θα έχανε τέτοια ευκαιρία. Αφού αντί να δώσει πάσα στον αμαρκάριστο Καλτσά προτίμησε να σουτάρει ελαφρά σιγουρεύοντας ότι θα απεκρούσει ο Μέγιερι.

Εγώ δεν υπονοώ τίποτα αφου η εικόνα του αγώνα μίλησε από μόνη της. Έχω την εντύπωση ότι σε όλες τις δύσκολες έδρες ο Ολυμπιακός παρασκηνιακά θα βγάζει και ένα άσσο από το μανίκι του.

Αν ο Ολυμπιακός χάσει βαθμούς την τετάρτη από τον Ατρόμητο, είμαι σίγουρος ότι όλα ξεκινούν από το μηδέν διότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Και κατα πάσα πιθανότητα θα χάσει και από τους δύο διότι ο Ολυμπιακός φέτος είναι επιεικώς χάλια, που εαν οι παίκτες του δεν φορούσαν την ερυθρόλευκη φανέλα θα ανταγωνιζόταν για να μπεί στη πεντάδα.

Υ.Γ: Αθωώθηκε από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο ο Σάββας Θεωδορίδης και Βαγγέλης Μαρινάκης, οι οποίοι κατηγορούνταν για είσοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών και επηρεασμό τους, στο περιβόητο τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου