Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Μυστηριώδες αντικείμενο εντοπίστηκε στη Ρωσία [Βίντεο]

Προβληματισμό στους αρχαιολόγους, αλλά και το ερέθισμα στους απανταχού… συνωμοσιολόγους να «πυροδοτήσουν» ξανά τις συζητήσεις για την εξωγήινη ζωή, πρόσφερε… απλόχερα ένα παράξενο αντικείμενο που εντοπίστηκε στη Ρωσία.

Το άγνωστης ταυτότητας παράξενο εύρημα, που πληροί μάλιστα – τουλάχιστον σχηματικά – τις κοινότοπες προϋποθέσεις για τα ιπτάμενα UFO, ανακάλυψε ένας εργαζόμενος εταιρείας εξόρυξης άνθρακα στη Σιβηρία.
Σημείωσε μάλιστα ότι βρέθηκαν δύο από… δαύτα, ωστόσο το ένα έπεσε… θύμα του εκσκαφέα!
Το αντικείμενο – που σύμφωνα πάντως με έναν άλλο ανθρακωρύχο, φέρεται να κατασκευάστηκε από ανθρώπινα χέρια – έχει κυκλικό σχήμα διαμέτρου 1,2 μέτρου, ενώ ζυγίζει 200 περίπου κιλά.
Ανακαλύφθηκε, δε, 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης. Δεκαπέντε περίπου δηλαδή περισσότερα από το βάθος στο οποίο έχουν βρεθεί κατά το παρελθόν αρχαία. Κάτι που ώθησε έτσι όσους πιστεύουν πως δεν είμαστε μόνοι στο μάταιο τούτο κόσμο, ότι «πρέπει να έφθασε από πολύ ψηλά»…
«Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να το δω, καθώς ήταν πραγματικά ξεχωριστό και μεγάλο. Δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι σαν αυτό, πόσο μάλλον, εδώ, στη μέση του πουθενά. Πρόκειται για ένα πραγματικό μυστήριο», ανέφερε ο 40χρονος Boris Glazkov που εντόπισε το αντικείμενο στο Kuznetsk Basin της Σιβηρίας.
rosia_1
Από την πλευρά του, ο συνάδελφός του, Arthur Presnyakov, 38 ετών, συμπλήρωσε: «Υπήρχαν πράγματι δυο παρόμοια αντικείμενα, αλλά το πρώτο έσπασε όπως τραβήχτηκε από τον εκσκαφέα.
Ήμασταν σίγουροι ότι έσπασε σε κομμάτια, ωστόσο στη συνέχεια, εμφανίστηκε και δεύτερο. Τότε σταματήσαμε τη δουλειά για να το αφαιρέσουμε προσεκτικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου