Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η βασίλισσα είναι… γυμνή!

Το απόλυτο «ξεγύμνωμα» της Ρεάλ κατάφερε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Χωρίς να δείξουν έλεος, οι ροχιμπλάνκος πέτυχαν την τέταρτη φετινή νίκη τους επί της βασίλισσας, διαλύοντάς την με το εντυπωσιακό 4-0. 
Η βασίλισσα είναι… γυμνή!





Την είχε νικήσει στον πρώτο γύρο. Την είχε νικήσει και στο Κύπελλο. Και στο Σούπερ Καπ. 

Αυτή τη φορά, όμως, η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν ήθελε απλά τους τρεις βαθμούς, αλλά και να… ξεπλύνει την τεσσάρα στον τελικό του Champions League! 

Πατώντας, λοιπόν πάνω στο «πτώμα» της λαβωμένης Ρεάλ (μακράν η χειρότερη εμφάνιση επί Αντσελότι), την διέλυσε με το εκκωφαντικό 4-0. μέσα σε πανδαιμόνιο στο Βιθέντε Καλντερόν. 

Και πέραν του ότι έβαλε… φωτιά στην κορυφή του πρωταθλήματος, με τους ροχιμπλάνκος να μειώνουν στους τέσσερις (και την Μπάρτσα να ‘χει την ευκαιρία να πάει στο -1), υποχρέωσε τη βασίλισσα στην τέταρτη φετινή ήττα στα μεταξύ τους (ισοπαλίες τα άλλα δύο) ραντεβού. 


Το ματς: 

Το απόλυτο όνειρο και ο απόλυτος εφιάλτης εκτυλίχθηκε για Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα στα πρώτα λεπτά! Διότι δεν έφτανε που ο Κασίγιας έχανε την μπάλα μέσα απ’ τα χέρια κι έδινε την ευκαιρία στον Τιάγκο (14’) να ξεσηκώσει τους οπαδούς στις εξέδρες του Βιθέντε Καλντερόν, ήρθε λίγο αργότερα κι έδεσε το… γλυκό! 

inner

Γιατί μπορεί ο Τσόλο να είδε τον Κόκε να αποχωρεί αναγκαστικά απ' το γήπεδο λόγω τραυματισμού, αλλά μια χαρά το... απόλαυσε. Με τον Σαούλ που είχε μπει στη θέση του να πιάνει εξαιρετικό ψαλιδάκι, οι πρωταθλητές Ισπανίας διπλασίασαν τα τέρματά τους και έδειξαν πανέτοιμοι να ισοπεδώσουν τους παίκτες του Αντσελότι, που αν έβγαζες τις φανέλες τους, δεν θύμιζαν σε τίποτα τη βασίλισσα. 

Περίμενες κάποια αντίδραση, περίμενες… κάτι, αλλά το απόλυτο «κενό» στους πρωταθλητές Ευρώπης. Πέραν μιας «ανάστασης» που έδειξαν προσωρινά στην κυκλοφορία της μπάλας, δεν έκαναν το παραμικρό για να αλλάξουν την εικόνα και τη ροή του ματς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια χωρίς τελική στην εστία! 

Πολλές ομάδες έχουν ανατρέψει το εις βάρος τους 2-0. Η αποψινή Ρεάλ, όμως, δεν μπορούσε ούτε με θαύμα να αποφύγει την ταπείνωση. Η άμυνα; Λαβωμένη από τραυματισμούς. Το κέντρο; Ανύπαρκτο. Η επίθεση; Επιεικώς απόντες οι αστέρες της βασίλισσας. 

inner

Κι όλα αυτά γίνονταν με την ομάδα του Σιμεόνε να ‘χει πάει το παιχνίδι εκεί ακριβώς που ήθελε. Βασισμένο στο γνωστό πλάνο του… master. Ωστόσο, η Ατλέτικο δεν ήθελε απλά να νικήσει –όπως έχει κάνει και στα τελευταία ραντεβού με την αιώνια αντίπαλό της. Ήθελε να διασύρει το «πτώμα» των παικτών του Αντσελότι και να… ξεπλύνει την τεσσάρα του τελικού στο Champions League. 

Κι έτσι ακριβώς έκανε! Με τους φιλοξενούμενους να είναι… εκτός τόπου και χρόνου, ο Γκριζμάν επωφελήθηκε τα αμυντικά κενά και στο 67’ ανέβασε το δείκτη του σκορ, προτού έρθει ο Μάντζουκιτς στο 89’ να ολοκληρώσει τον απόλυτο θρίαμβο, την ονειρική νίκη με σκορ 4-0, σηκώνοντας άπαντες στο γήπεδο… στα ουράνια (πέραν των παικτών της Ρεάλ φυσικά που έφυγαν περίλυποι και… διαλυμένοι απ’ τον αγωνιστικό χώρο). 

inner

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μογιά, Μιράντα, Χουανφράν, Σιγκέιρα, Γκοντίν, Τιάγκο, Γκάμπι, Αρντά, Κόκε (10’ Σαούλ, 70’ Ραούλ Γκαρθία), Μάντζουκιτς, Γκριζμάν (78’ Τόρες) 

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Κοεντράο, Νάτσο, Καρβαχάλ, Βαράν, Κεντίρα (46’ Χεσέ), Μπέιλ, Κρόος, Ίσκο (68’ Ιγιαραμέντι), Ρονάλντο, Μπενζεμά (73’ Τσιτσαρίτο) 



sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου