Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Και μαζί και sexy... Mικρά μυστικά για να είσαι πάντα ποθητή ακόμα και αν μένετε μαζί!

Και μαζί και sexy... Mικρά μυστικά για να είσαι πάντα ποθητή ακόμα και αν μένετε μαζί!Αυτά είναι τα μικρά μυστικά που θα πρέπει να έχεις στο νου σου αν με τον καλό σου μένετε στο ίδιο σπίτι. Μην αφήσεις τη ρουτίνα να μπει ανάμεσά σας!


Έχε πάντα στο νου σου 5 απλούς κανόνες σεξουαλικής συμπεριφοράς...













• Να είσαι πάντα περιποιημένη! Φρόντισε ο σύντροφός σου να σε βλέπει όλες τις φορές καλοχτενισμένη και λαμπερή. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πηγαίνεις για ύπνο με ρουζ και μάσκαρα!

• Να βγαίνεις και μόνη σου! Τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, να κανονίζεις έξοδο με τη δική σου παρέα. Κάνοντας το ίδιο και ο σύντροφός σου, ανανεώνετε τη σχέση σας.

• Το άρωμά σου έχει δύναμη! Κάνε ένα αφρόλουτρο με αρωματικά έλαια, βάλε το αισθησιακό σου άρωμα και θα σε κυνηγάει από δωμάτιο σε δωμάτιο.

• Πες και κανένα όχι! Μπορείς να είσαι γλυκιά και να του κάνεις τα χατίρια, αλλά θυμήσου ότι το όχι πολλές φορές σε κάνει απίστευτα ποθητή.

• Κάνε αλλαγές! Στην αρχή ο καναπές και η τηλεόραση ήταν η τέλεια βραδιά. Τώρα όμως που το έχετε δει το έργο μην μένετε στα ίδια. Καλέστε φίλους για φαγητό, αλλάξτε διακόσμηση στο σπίτι μαζί, παίξτε ένα επιτραπέζιο ή ένα strip poker.


Πηγή: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου