Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Γυμνοί και δεμένοι βρέθηκαν δεσμοφύλακες στη Βραζιλία – Τους έταξαν σεξουαλικά όργια

Γυμνοί και δεμένοι βρέθηκαν δεσμοφύλακες στη Βραζιλία – Τους έταξαν σεξουαλικά όργια Είκοσι οκτώ κρατούμενοι δραπέτευσαν από φυλακή της Βραζιλίας, όταν οι δεσμοφύλακες αποπλανήθηκαν από τρείς γυναίκες που επισκέφθηκαν το σωφρονιστικό ίδρυμα και  κατάφεραν να αποπλανήσουν τους φύλακες, φορώντας σέξι γυναικεία εσώρουχα.


Η αστυνομία βρήκε τους τρεις φύλακες γυμνούς και δεμένους με χειροπέδες μέσα στη δημόσια φυλακή Nova Mutum, κοντά στην  Κουγιάμπα της κεντρικής Βραζιλίας, το πρωί, μετά τη μαζική απόδραση κρατουμένων.
Σύμφωνα με τους ανακριτές, οι γυναίκες ξελόγιασαν τους δεσμοφύλακες ρίχνοντας ναρκωτικά στο ουίσκι τους, για να τους πείσουν να λάβουν μέρος σε σεξουαλικά όργια.
Οι κρατούμενοι στη συνέχεια διέφυγαν από την κύρια είσοδο, παίρνοντας μαζί τους όπλα και πυρομαχικά που βρήκαν τις κρύπτες της φυλακής.
Η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα μια σακούλα με εσώρουχα και βιτσιόζικες αστυνομικές στολές.
Χθες βράδυ διέρρευσαν φωτογραφίες σε κοινωνικά μέσα δικτύωσης που απεικονίζουν γυμνό ένα από τους δεσμοφύλακες, ο οποίος βρέθηκε δεμένος και έτοιμος για «δράση».
Οι τρεις γυναίκες – η μία από αυτές ήταν η φίλη ενός εκ των κρατουμένων που δραπέτευσαν - έφτασαν στη φυλακή στις 3 π.μ. την περασμένη Πέμπτη το πρωί και ζήτησαν να τους επιτραπεί η είσοδος.
Οι φρουροί των φυλακών πείστηκαν από τις υποσχέσεις των τριών γυναικών και άφησαν τα πόστα τους για να τις συνοδεύσουν στους θαλάμους.
Αφού κατάφεραν να ναρκώσουν τους φρουρούς, τους έδεσαν με χειροπέδες, πήραν τα κλειδιά τους και άνοιξαν τα κελιά των κρατουμένων.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, από την στιγμή που κατανάλωσαν το ουίσκι που τους έδωσαν, δεν θυμούνται τίποτα άλλο. Ο ένας από τους δεσμοφύλακες βρέθηκε ζαλισμένος την ώρα που προσπαθούσε να ξυπνήσει.
Οι τρείς δεσμοφύλακες συνελήφθηκαν και θα κατηγορηθούν.
Χθες βράδυ, 8 από τους 28 δραπέτες επανασυνελήφθηκαν, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης που εξαπέλυσε η αστυνομία.

tothemaonline.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου