Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Σάλος με ροζ βίντεο από ζευγάρι γνωστών ηθοποιών!



Σάλος με ροζ βίντεο από ζευγάρι γνωστών ηθοποιών!Χαμός ξανά με το συγκεκριμένο βίντεο, το οποίο «γυρίστηκε» στα καμαρίνια ενός σήριαλ στην Κύπρο. Διαβάστε τι δηλώνει σχετικά γνωστός ηθοποιός που έπαιζε στην σειρά..


Πρόκειται για ένα παλιό θέμα, το οποίο επανήλθε στην επικαιρότητα με φρέσκο ρεπορτάζ...
Πάμε πίσω τέσσερα χρόνια όταν η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ είχε στο πρόγραμμα της την κυπριακή κωμική σειρά «Αλλού ξημερωμένοι». Το showbizcy τότε, με αποκλειστικό ρεπορτάζ έκανε λόγο για δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς που τους τσάκωσαν να βγάζουν τα μάτια τους στο γύρισμα.
Η είδηση αμέσως είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα lifestyle blogs και τα ρεπορτάζ γίνονταν το ένα μετά το άλλο με το όλο σκηνικό να επιβεβαιώνει και ο ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου που ήταν ένας απο τους πρωταγωνιστές της σειράς.

Σύμφωνα με το showbic.com.cy το κάστ ήταν:   Κώστας Δημητρίου, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μιχάλης Μαρίνος, Αντρέας Γεωργίου, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Λεκάκη, Ηλιάνα Αραβή, Μένια Αναγνωστοπούλου, Ευαγόρας Θεοδοσίου, Μιχάλης Μουστάκας, Έλλη Κυριακίδου, Ντόρις Κυριακίδου, Πέτρος Σεργάκης, Στέλλα Κωστοπούλου, Έλενα Λιασίδου και η μικρή Εβελίνα

Τώρα ποιοι ήταν οι ατακτούληδες αυτό κρατήθηκε επτασφράγιστο. Δείτε το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις που έγιναν….

"Πάντα βγαίνω στη σκηνή χωρίς εσώρουχο"! Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε αυτή την αποκάλυψη; ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου