Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Θα πάθετε πλάκα: Ένας πραγματικός μάγος του Μουντιάλ! Έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του!

Θα πάθετε πλάκα: Ένας πραγματικός μάγος του Μουντιάλ! Έπεσε μέσα σε όλες τις προβλέψεις του!
Την περιέργεια των ποδοσφαιρόφιλων έχει προκαλέσει ένας νεαρός αποκαλούμενος ως και «μάγος Dynamo» ο οποίος φέρεται να προέβλεψε με τρομακτική ακρίβεια όχι μόνο τον νικητή του Μουντιάλ αλλά ακόμη και τον τραυματισμό του Νεϊμάρ αλλά και το ποιος θα βάλει το νικητήριο γκολ στον τελικό!


Ο νεαρός εμφανίστηκε στο Sky Sports News και δύο εβδομάδες πριν από την τελικό στις 27 Ιουνίου, έφερε ένα σφραγισμένο φάκελο που περιείχε τις προβλέψεις του σε ένα CD.
Δύο εβδομάδες αργότερα ο νεαρός εμφανίστηκε στην εκπομπή με παρουσιαστή τον Rob Wotton όπου και άνοιξαν live τον φάκελο και έβαλαν να παίξει το CD με τις προβλέψεις του νεαρού.
Ο Dynamo είχε προβλέψει ότι ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του τουρνουά-ο Ρονάλντο, ο Μέσι ή ο Νεϊμάρ-θα τραυματιστεί στην πλάτη και θα χάσει τους υπόλοιπους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Στη συνέχεια προέβλεψε ότι ο τελικός θα είναι μια αναμέτρηση μεταξύ της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής με αντιπάλους είτε τη Γερμανία είτε την Ιταλία απέναντι στην Αργεντινή.
Η πιο τρομακτική του πρόβλεψη ωστόσο ήταν ότι κατά τη διάρκεια του τελικού δήλωσε ότι θα σκοράρει ο νεότερος παίκτης στο γήπεδο και μάλιστα στο 113ο λεπτό!
Όπως και έγινε αφού ο 22χρονος Μάριο Γκέτσε ήταν ο νεότερος παίκτης στο γήπεδο και σκόραρε στο 113ο λεπτό της αναμέτρησης!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου