Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Στον ΠΑΟΚ Μακ και Περέιρα!


Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την ΠΑΕ, η οποία ήρθε σε συμφωνία της με τον Σλοβάκο εξτρέμ, Ρόμπερτ Μακ, και τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, Φακούντο Περέιρα για τα επόμενα τρία και δύο χρόνια, αντίστοιχα. Ο τρόπος απόκτησης των παικτών και τα ποσά που θα δαπανήσει ο ΠΑΟΚ



Τις τελευταίες ώρες περιμέναμε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την τρίτη μεταγραφή του "Δικέφαλου" για τη φετινή σεζόν. Όπως έγινε γνωστό, ο "Δικέφαλος" ήρθε σε συμφωνία με τους Ρόμπερτ Μακ και Φακούντο Περέιρα, για τα επόμενα τρία και δύο χρόνια, αντίστοιχα. Τον Φακούντο Περέιρα ο ΠΑΟΚ τον αποκτά ως ελεύθερο, ενώ για τον Ρόμπερτ Μακ ο "Δικέφαλος" θα καταβάλλει στην Νυρεμβέργη περίπου 300.000 ευρώ.



Ρόμπερτ Μακ
Σλοβάκος, γεννημένος στις 8 Μαρτίου του 1991 στην Μπρατισλάβα και αγωνίζεται, κυρίως, στο δεξί άκρο της επίθεσης και έχει ύψος 1.78. Αγωνίζονταν στη Νυρεμβέργη, η οποία τον απέκτησε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Στους "πολίτες" αγωνίστηκε με την ομάδα κάτω των 18 και κάτω των 21. Στ Νυρεμβέργη πήγε το 2010 και μαζί της είχε 77 συμμετοχές και έξι γκολ.
Με την Εθνική ομάδα της χώρας του ο Μακ έχει συμμετοχές σε Κ17, Κ19 και Κ21, ενώ με την ανδρών έχει 1- συμμετοχές και δύο γκολ.
Φακούντο Περέιρα
Αργεντίνος, γεννημένος στις 3 Σεπτεμβρίου το 1987 στο Ζάρατε της Αργεντινής και έχει ύψος 1,70μ. Αγωνίζεται κυρίως πίσω από τον επιθετικό, ενώ μπορεί να χαρακτηριστεί και "δεκάρι". Έχει παίξει στην Εστουντιάντες (2006-2010), στην οποία είχε 121 συμμετοχές και 24 γκολ. Το 2009 η αργεντίνικη ομάδα τον έδωσε δανεικό στην Παλεστίνο, όπου έπαιξε πέντε φορές και πέτυχε ένα γκολ. Το 2011 έπαιξε στην Χιλιανή Αουντάξ Ιταλιάνο με την οποία έκανε 34 συμμετοχές πετυχαίνοντας 15 γκολ. Από το 2012 άνηκε στην μεξικανική Σαν Λουίς. Εκεί πέτυχε τρία γκολ σε 14 συμμετοχές. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στη Χιμνάσια Λα Πλάτα ως δανεικός από την Σαν Λουίς, όπου είχε 16 γκολ σε 34 παιχνίδια.
Πάρτε μία πρώτη γεύση από τους δύο νέους παίκτες του ΠΑΟΚ
 

olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου