Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Σούπερ κούπα με «Μίκι» και Σπάιντερμαν!

Με γκολ των Μχιταριάν και Ομπαμεγιάνγκ, η Ντόρτμουντ έδειξε πως η Μπάγερν έχει αντίπαλο εντός των τειχών και νικώντας τη με 2-0 κατέκτησε το Σούπερ Καπ. 

Σούπερ κούπα με «Μίκι» και Σπάιντερμαν! (video)




Το πέμπτο Σούπερ Καπ στην ιστορία της, όσα έχει και η Μπάγερν, πανηγυρίζει η Ντόρτμουντ. Η Μπορούσια δείχνοντας να το θέλει περισσότερο από τους Βαυαρούς επικράτησε στον τελικό του «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» 2-0 και έδειξε πως η μεγάλη της αντίπαλος δεν είναι ανίκητη. 

Ο Μχιταριάν στο 23’ με όμορφο σουτ μετά από φάση διαρκείας και ο Ομπαμεγιάνγκ στο 62’ με όμορφη κεφαλιά πέτυχαν τα γκολ του θριάμβου της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ. Πέραν του «Μίκι» και του Σπάιντερμαν (καθώς ο σκόρερ του δεύτερου γκολ πανηγύρισε φορώντας τη φανέλα του σούπερ ήρωα), η Μπορούσια χρειάστηκε έναν πολύ καλό Σωκράτη Παπασταθόπουλο για να φτάσει στη νίκη. 

Οι νταμπλούχοι, από την άλλη, έδειξαν ασύνδετοι, έχοντας πολλές αλλαγές, με τους μουντιαλικούς παίκτες της Γερμανίας να παίζουν από λίγο ως καθόλου και τους Ριμπερί-Ρόμπεν θεατές. 

Ντόρτμουντ (Κλοπ): Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ (46’ Ντουρμ), Κελ, Κιρχ (85’ Μπέντερ), Μχιταριάν, Χόφμαν, Ομπαμεγιάνγκ (63’ Ράμος), Ιμόμπιλε. 

Μπάγερν (Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ (31’ Ντάντε), Αλάμπα, Χόιμπιεργκ (59’ Γκέτσε), Γκαουντίνο, Ρόντε, Μπερνάτ, Μίλερ (46’ Λαμ), Σακίρι, Λεβαντόφσκι. 

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου