Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πέθανε ο Γιάγκος Μικελλίδης

Νεκρός στην εξοχική του κατοικία στα Πυργά εντοπίστηκε τα ξημερώματα ο γνωστός ψυχίατρος Γιάγκος Μικελλίδης από τη Λευκωσία, ηλικίας 68 ετών.
Πέθανε ο Γιάγκος Μικελλίδης


Γύρω στις 4 τα ξημερώματα η σύντροφός του ενημέρωσε την Αστυνομία ότι τον εντόπισε νεκρό στο εξοχικό του.

Σημειώνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο Γιάγκος Μικελλίδης αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Δρ Γιάγκος Μικελλίδης γεννήθηκε στη Λευκωσία το 1946. Σπούδασε Ιατρική στη Θεσσαλονίκη και ειδικεύτηκε στην Ψυχιατρική στην Αγγλία.

Το 1978 επέστρεψε στην Κύπρο και εργάστηκε στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας μέχρι το 1983. Από τότε μέχρι σήμερα εργαζόταν ως Ψυχίατρος στην Λευκωσία.

Έχει γράψει πολλά άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά και έχει κάνει talk shows σε ραδιοφωνικούς σταθμούς και προγράμματα σε τηλεοπτικά κανάλια .
Έχει γράψει 5 βιβλία. Το πρώτο είναι το «Ψυχιατρική για όλους» που εκδόθηκε το 1995, το δεύτερο του είναι το  «De Profundis» που εκδόθηκε το 2002 και ακολούθησαν το «De Profundis 2» και «De Profundis 3» που εκδόθηκαν το 2005, το «De Profundis 4» το 2006 και το «De Profundis 5» που εκδόθηκε το 2007.

Επιλογή των άρθρων του παρουσιάζονται επίσης στο βιβλίο «Σύμμεικτα» της Μαρίας Χατζηκυπριανού.
Ανακοίνωση Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου

Απεβίωσε σήμερα ο συνάδελφος και φίλος Γιάγκος Μικελλίδης. Άξιος Ιατρός. Άτομο το οποίο συνέβαλε στην προώθηση της Ψυχιατρικής και τη μείωση της προκατάληψης στον ψυχικά πάσχοντα στον τόπο μας.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους και συνεργάτες του.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Ψυχιατρικής Εταιρείας Κύπρου
sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου