Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν διέταξε η τηλεόραση να δείχνει αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ...

Ο Κιμ Γιόνγκ Ουν διέταξε η τηλεόραση να δείχνει αγώνες της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΟι μεταδόσεις θα γίνονται «πειρατικά» γιατί η Βόρεια Κορέα δεν έχει πληρώσει το αντίτιμο για τα τηλεοπτικά δικαιώματα





Εντολή για την τηλεοπτική μετάδοση αγώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, ο οποίος δηλώνει φανατικός οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» και του Γούειν Ρούνεϊ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου αυτή δεν είναι η μοναδική αλλαγή στο πρόγραμμα της κρατικής τηλεόρασης της χώρας καθώς θα προστεθούν, επίσης, εκπομπές για την ιππασία, το γκολφ αλλά και αγώνες του γερμανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η μετάδοση θα είναι «πειρατική» καθώς η Πγιονγιάνγκ δεν έχει και ούτε προτίθεται να καταβάλει το αντίτιμο για τα τηλεοπτικά δικαίωματα των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως, πάντως, παρατηρούν με το φλεγματικό τους χιούμορ οι Βρετανοί μετά τα απανωτά αποτυχημένα αποτελέσματα της ομάδας του Λούις Φαν Χάαλ η απόφαση μπορεί να ανακληθεί γιατί σίγουρα οι Βορειοκορεάτες έχουν υποφέρει ήδη πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου