Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ι-δανικός ΑΠΟΕΛ!

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ: Ι-δανικός ΑΠΟΕΛ!«Ζωντανός» για την είσοδο στους ομίλους του Champions League είναι ο ΑΠΟΕΛ μετά το 1-1 κόντρα στην Άαλμποργκ, στη Δανία, για το πρώτο παιχνίδι των playoffs




Προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έχει ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1, στη Δανία, κόντρα στην Άαλμποργκ στο πρώτο ματς των playoffs. Το «χρυσό» γκολ των πρωταθλητών Κύπρου σημείωσε ο Βινίσιους. 

Ο ΑΠΟΕΛ δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση, δίνοντας αρκετό χώρο στην Άαλμποργκ. Έτσι, οι Δανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό και με τον Τόμσεν στο 16ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τους Δανούς να προηγούνται, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Γιώργου Δώνη έφερε το ματς στα ίσα με τον Βινίσιους στο 54’! 

Από εκείνο το σημείο και έπειτα και αφού το σκορ «βόλευε», οι πρωταθλητές Κύπρου δεν έκαναν συχνές… επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή, με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το δεύτερο γκολ, αλλά να μην μπορούν να νικήσουν τον Πάρντο. Μέχρι τη λήξη, δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα του Γιώργου Δώνη να υπερασπίζεται το 1-1 στη ρεβάνς που θα γίνει σε μία εβδομάδα στην Κύπρο! 

Άαλμποργκ: Λάρσεν, Πέτερσεν, Θελάντερ, Μπλόμπια, Βουρτζ, Βίκμαν, Ρίσγκαρντ, Τόμσεν (86΄ Τράνε), Κρίστενσεν (78΄ Άλμαν), Χελένιους (76΄ Ντάλσγκαρντ), Γιάκομπσεν 

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Σέρτζιο, Αμορίν, Καρλάο, Αντωνιάδης, Μοράις, Βινίσιους, Γκόμες, Χαραλαμπίδης (66΄ Αλεξάνδρου), Ντε Βινσέντι (82΄ Παπάζογλου), Σέρινταν (90΄+3 Μαντούκα).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου