Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Ομόνοια: Πρόκριση και... έφυγε για Τζίμη!

Πρόκριση και... έφυγε για Τζίμη! Η απόφαση, πλέον, είναι ειλημμένη. Ωστόσο, θα γίνει σίγουρα κίνηση μετά, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, είτε περάσει, είτε όχι η Ομόνοια στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.


Αναλόγως, θα καθοριστεί και το ύψος του ποσού που θα δαπανηθεί για τη συγκεκριμένη μετεγγραφή και θα αφορά στην επίθεση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του «Goal», η διοίκηση της Ομόνοιας παρουσιάζεται αποφασισμένη εφόσον η ομάδα υπερπηδήσει το εμπόδιο της Μπρόντμπι, έχοντας κάνει και μικρό «μαξιλαράκι» από την πρόκριση επί της Γιαγκελόνια, να κάνει την υπέρβαση.
Θα επιδιώξει να ενδυναμώσει για τα καλά την ομάδα της, θέλοντας να «χτυπήσει» με αξιώσεις και φέτος την πόρτα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (με την ευχή ότι αυτή τη φορά θα υλοποιήσει τον στόχο της).
Το όνομα που συζητείται και βρίσκεται πάντα στο τραπέζι, όπως πληροφορούμαστε, είναι αυτό του Δημήτρη Χριστοφή. Σαφώς και θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία για την Ομόνοια να καταφέρει να ντύσει στα πράσινα και πάλι τον Τζίμη. Θα είναι μια σπουδαία μετεγγραφή, με πολλαπλά οφέλη για τον σύλλογο.
Πέρα από το ότι θα ενδυναμωθεί η ομάδα (παίζει και ως εξτρέμ και ως επιθετικός), η αγάπη του κόσμου για τον Χριστοφή είναι τεράστια, θα επιφέρει ντελίριο ενθουσιασμού και χρήμα κυρίως, από εισιτήρια διαρκείας, διάθεση φανέλων με το όνομά του.
Η περίπτωση απόκτησης του Χριστοφή, έστω και με τη μορφή δανεισμού από τη Σιόν, δεν φαντάζει και το ευκολότερο πράγμα. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο σύλλογος της Λευκωσίας βρίσκεται σε νομική διαμάχη με τον αντίστοιχο της Ελβετίας, λόγω ενός σεβαστού ποσού που δεν έχει καταβάλει για τη μετεγγραφή του διεθνούς επιθετικού.
Εντούτοις, η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και της συζύγου του να επιστρέψουν στην Κύπρο, λόγω της γέννησης του παιδιού τους, αποτελεί ένα δυνατό ατού για τους πράσινους. Πόσω μάλλον όταν δείξουν διάθεση να ικανοποιήσουν οικονομικά τον Χριστοφή, ο οποίος από την πλευρά του θα ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Σιόν για παραχώρησή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η Ομόνοια και ο Χριστοφή είναι σε ανοιχτή γραμμή και εφόσον έλθουν όλα βολικά, δηλαδή πρόκριση του «τριφυλλιού» στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για επανένταξη του διεθνούς άσου στην Ομόνοια, η οποία βάζοντας επιπλέον χρήμα στο ταμείο της θα είναι σε θέση να ικανοποιήσει οικονομικά τον 26χρονο επιθετικό. 
Άλλωστε, φεύγοντας το 2013 για τη Σιόν είπε: «Αν μια μέρα επιστρέψω στην Κύπρο, θα είναι μόνο για την Ομόνοια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου