Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ομόνοια: Είχε ψυχή και Παναγή (Φώτος)

Το τρίτο της εκτός έδρας παιχνίδι έδωσε στο Μπρόντμπι Στάντιουμ η Ομόνοια με αντίπαλο την Μπρόντμπι και όπως και κόντρα στη Γιαγκελόνια στην Πολωνία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα, κρατώντας για τέταρτο σερί παιχνίδι απαραβίαστη την εστία της. 


Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κωνσταντίνος Παναγή, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος όταν και οι Δανοί πίεσαν αρκετά προκειμένου να σημειώσουν κάποιο γκολ. Η ομάδα του Καϊάφα στάθηκε αρκετά καλά και στο πρώτο μέρος οι Ασίς και Σκέμπρι είχαν απολέσει σπουδαίες ευκαιρίες για να σημειώσουν κάποιο γκολ.
Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο, με το παιχνίδι να είναι αναγνωριστικό.
Στο 13΄, ωστόσο, καταγράφηκε η πρώτη σπουδαία φάση στον αγώνα και μάλιστα ήταν για τους "πράσινους". Ο Μπεμπέ βρήκε τον Ασίς, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ο Πορτογάλος από καλή θέση έφυγε άουτ.
Από εκεί και πέρα και μέχρι το 40΄ δεν καταγράφηκε κάποια άλλη φάση. Σε εκείνο το χρονικό σημείο και μετά από συνδυασμό των Ασίς και Σέρινταν, ο τελευταίος έδωσε στο Σκέμπρι, ο οποίος νικήθηκε από το Χραντέκι.
Για πρώτη φορά οι Δανοί έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο 43΄, αλλά ο Παναγή έκανε σπουδαία επέμβαση κι έδιωξε σε κόρνερ την προσπάθεια του Ρασάνι.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, δηλαδή με ευκαιρία για τους Δανούς, όμως ο Παναγή ήταν έτοιμος. Αρχικά γλύστρησε και έδωσε την ευκαιρία στον Πούκι να τον απειλήσει όμως έβγαλε δύσκολη επέμβαση στο κοντινό πλασέ, όπως και στην προσπάθεια του Ελμάντερ δευτερόλεπτα αργότερα. Στην εκτέλεση του κόρνερ η Μπρόντμπι έχασε άλλη μια διπλή ευκαιρία, με τον Παναγή να είναι και πάλι παρών και να ανταποκρίνεται στην κοντινή προσπάθεια του Πούκι ενώ το σουτ του Έρικσον στο "ριμπάουντ" έφυγε ευτυχώς λίγο έξω.
Αφού πέρασε το εφιαλτικό δίλεπτο, στην συνέχεια ακολούθησε ένα κενό από ευκαιρίες διάστημα. Οι Δανοί είχαν περισσότερη κατοχή και είχαν αρκετά ψηλά τις γραμμές της, με την Ομόνοια να προσπαθεί να χτυπήσει στην κόντρα. Αυτό πήγε να γίνει στο 64' όταν ο Ασίς από δεξιά βρήκε τον Σέρινταν στην περιοχή ο οποίος έκανε από κοντά την προσπάθεια όμως δεν μπόρεσε να κερδίσει κάτι πέρα από ένα κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. Aπό την άλλη οι Δανοί μετά από πολλή ώρα πήγαν να κάνουν φάση στο 70' όμως ο Παναγή δεν ανησύχησε στο γυριστό σουτ του Σβαρτζ.
Στο 74' ήταν η σειρά της δικής μας ομάδας να έχει τελική προσπάθεια, όμως το σουτ του Κιρμ από το ύψος της περιοχής βρήκε έτοιμο τον Χραντέκι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπεμπέ "δοκίμασε" το πόδι του λίγο έξω από το τετράγωνο όμως η μπάλα πήγε λίγο ψηλά και έξω.
Από εκεί και πέρα τίποτα δεν έμελλε να αλλάξει, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα και την πρόκριση να κρίνεται πλέον σε μία εβδομάδα στο ΓΣΠ.
ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ: Χραντέκι, Άλμπρεχτσεν (43' Γιόχανσεν), Χολστ, Λάρσον, Ντουρμίσι, Ντούμιτς, Ρασάνι, Φίρι, Έρικσον (81' Χιούλσαγκερ), Ελμάντερ (62' Σβαρτζ), Πούκι
ΟΜΟΝΟΙΑ: Παναγή, Λομπιανίτζε, Ρούνιε, Μπεμπέ (89' Ρουσιάς), Ράμος, Ασίς, Οικονομίδης, Μαργκάσα, Σέρινταν, Φοφανά (75' Φυλακτού), Σκέμπρι (61' Κιρμ)
Κίτρινες Κάρτες: Φίρι - Μπεμπέ, Μαργκάσα, Φοφανά, Ράμος
** Διατέθηκαν 7427 εισιτήρια.
** Διαιτητής ο Τσέχος Libor Kovarik και βοηθοί του Jiri Molacek και Petr Blazej, ενώ τέταρτος ο συμπατριώτης τους Ondrej Lerch. Παρατηρητής του αγώνα ο Αρμένιος Karen Nalbandyan και παρατηρητής αγώνα ο Λιθουανός Tomas Karpavicius.

kerkida.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου