Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Πρωτιά της Nissan στις ευρωπαϊκές πωλήσεις ασιατικών εταιριών

Ρεκόρ πωλήσεων σημείωσε η Nissan στην Ευρώπη κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, κατακτώντας επάξια τα σκήπτρα της πιο επιτυχημένης ασιατικής μάρκας αυτοκινήτων στην Γηραιά Ήπειρο.Πρωτιά της Nissan στις ευρωπαϊκές πωλήσεις ασιατικών εταιριών


Συγκεκριμένα, στους πρώτους έξι μήνες του 2015, η Nissan κατέγραψε πανευρωπαϊκές πωλήσεις 384.726 αυτοκινήτων, σημειώνοντας αύξηση 4,3%, σε σχέση με το αντίστοιχο περσυνό χρονικό διάστημα. Καταλυτική επίδραση στα μεγέθη των πωλήσεων που επετεύχθησαν έχει το Nissan Qashqai. Το δημοφιλές crossoverσυνεχίζει να καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τελευταίο αυτό των 2,5 εκατομμυρίων πωληθέντων αυτοκινήτων, από την πρώτη μέρα της διάθεσής του. 

Ο Guillame Cartier, αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nissan Εurope, δήλωσε: «Αυτό που κάνουμε για την μάρκα μας, τα προϊόντα μας, αλλά και η υπόσχεσή μας για εξαιρετικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, φαίνεται ξεκάθαρα πως δουλεύει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι οι πελάτες μας εμπιστεύονται, καθιστώντας έτσι την Nissan ως την 1η ασιατική μάρκα σε πωλήσεις στην Ευρώπη. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος, προκειμένου να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους πελάτες μας – περισσότερες επιλογές, πρόσθετη αξία αλλά και περισσότερο καινοτόμα και γεμάτα ενθουσιασμό προϊόντα».

Στην Ελλάδα, οι πωλήσεις της Nissan για τον περασμένο Ιούνιο έφθασαν τις 978 μονάδες, γεγονός που την κατατάσσει στην 1η θέση του μήνα με μερίδιο αγοράς 10,9%. Συνολικά το 1ο εξάμηνο του 2015 η Nissan κατέκτησε τη δεύτερη θέση, με μερίδιο αγοράς 9,7% και 4.188 ταξινομήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου