Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Από τον Πλατανιά ρε ΠΑΟΚ;

Δεν έχω απολύτως τίποτα με την συμπαθέστατη ομάδα του Πλατανιά, αλλά όταν μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (αν δεν κέρδιζε τον ΠΑΟΚ θα ήταν προτελευταία) αποκαθηλώνει τον δικέφαλο σε τέτοιο βαθμό, που εκθέτει παίκτες και τεχνική ηγεσία ανεπανόρθωτα.





Ο Πλατανιάς εγκλώβισε τα γρανάζια του ΠΑΟΚ και ο Αναστόπουλος πήρε την ταυτότητα από τον πολυδιαφημιζόμενο Στέφενς. Προσωπικά πιστευω ότι το εν λόγω παιχνίδι ήταν η χειρότερη εμφάνιση του δικεφάλου. Πρώτη φορά ο ΠΑΟΚ για φέτος αποκτάει τόσο νωρίς το προβάδισμα και όχι μόνο καταφέρνει να το κρατήσει αλλά στο τέλος χάνει. 

Επιεικώς όλοι οι παίκτες ήταν απαράδεκτοι. Ο Μαντούρο πολύ βαρύς,έμοιαζε σαν να σηκώθηκε από δείπνο με γουρουνόπουλο, ο Μάαρτεν κινδύνευε με τις μπαλιές του να σκοτώσει κανένα περιστέρι, ο Λούκας βαριόταν να τρέξει, ο Κίτσιου είναι οτιδήποτε άλλο εκτος από ταλέντο και ο Στοχ κάνει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να θυμούνται τον Βιερίνια ως Μαραντόνα....

Αλήθεια δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο ακόμα ο Στέφενς χρησιμοποιεί τον Κίτσιου από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί ούτε με αίτηση να επιτεθεί από την πλευρά του και για να βγάλει σέντρα πρέπει να πετάξει χήνα απ' τον φούρνο. Ο Στοχ, όσο περνάει ο καιρός με εκνευρίζει περισσότερο, γιατί εκτος από την κίνηση του να βρίσει τον προπονητή του, που δείχνει το χαρακτήρα του, βαριέται να παίξει διότι τα βράδια ξενιχτάει στα μπουρδέλα της Θεσσαλονίκης. Εν πάση περιπτώσει δεν θέλω να πιάσω ένα ένα τους παίκτες, διότι κινδυνεύω να γίνω γραφικός. 

Συγνώμη και χρηματικό πρόστιμο στον ΣτοχΑυτό που θέλω να τονίσω είναι η μεγάλη ευθύνη που έχουν όλοι εκει στο ΠΑΟΚ. Παίρνοντας τον Στοχ ως δανεικό το καλοκαίρι ήξεραν ότι ήταν μεγάλος παίκτης αλλά ήξεραν επίσης ότι κατα μια μεγάλη πιθανότητα πέραν του 50%, ο παίκτης θα άρχιζε τα νυχτοπερπατήματα. 

Οπότε σ' αυτή την περίπτωση φέρει μεγάλη ευθύνη όλο το επιτελείο που επιλέγει τις μεταγραφές. Θα μπορούσαν να φέρουν με τα ίδια χρήματα πολύ μεγάλους παικταράδες που ο χαρακτήρας τους θα ήταν άψογος και όμως δεν το έπραξαν.


Άφησαν τον ΠΑΟΚ χωρίς άμυνα και το Καλοκαίρι και τον Ιανουάριο. Το Καλοκαίρι έφεραν ένα εξαιρετικό αμυντικό με γνωστό ιατρικό παρελθόν και πάλι με το ρίσκο ότι ίσως ο παίκτης τραυματιστεί. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές έχει τραυματιστεί ο Βιτόρ φέτος και είναι μόνο τα μέσα της χρονιάς. Τώρα τον Ιανουάριο αντι η πρώτη επιλογή να ήταν αμυντικός πήραν οτιδήποτε άλλο εκτός απ' αυτό. Και μην νομίζετε ότι αυτός ο Αργεντινός είναι κανένας αμυντικός της προκοπής, ένα τσεκούρι είναι, που στη Ελλάδα οι διαιτητές θα του δίνουν με μεγάλη ευκολία κόκκινη κάρτα.

 Ο Μάαρτενς, που φαγώθηκε ο Στέφενς να τον φέρει από τον Ιανουάριο δεν έδειξε απολύτως τίποτα.  Και προσέξετε, μην ακούτε δικαιολογίες τύπου δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα και είναι νωρίς να κριθεί. Στο παιχνίδι με τον Πλατανιά δεν έβγαλε ούτε μια μπαλιά της προκοπής, αυτό θέλει προσαρμογή; Αυτό είτε το έχεις είτε όχι. Επιφυλάσομαι όμως για τον εν λόγω παίκτη μελλοντικά και αν πράγματι είναι άμπαλος τότε ο Στέφενς φέρει μεγάλη ευθύνη.

Οι επιθετικοί του Πλατανιά στις λίγες φορές που βγήκαν μπροστά έκαναν γιο γιο την άμυνα του ΠΑΟΚ, το κέντρο του δικεφάλου αποσυντονίστηκε και οι μπάλες δεν έφταναν ποτέ στους επιθετικούς. Ο Πλατανιάς πήρε ένα σπουδαίο τρίποντο και ευελπιστεί η συνέχεια να είναι καλύτερη για να καταφέρει να σωθεί.

Υ.Γ 1 Η κίνηση του Στοχ να βρίσει τον προπονητή του δείχνει το κλίμα που υπάρχει τα αποδυτήρια....

Υ. Γ 2 Ο Ολυμπιακός, με τον πιο "δυνατό" και πλούσιο ΠΑΟΚ της τελευταίας 30ετίας, είναι πολύ κοντά στο να κάνει ρεκόρ διαφοράς βαθμών από τον δεύτερο.

Υ.Γ 3 Αλήθεια πόσο ποιο δυνατός είναι ο φετινός ΠΑΟΚ από τον ΠΑΟΚ του Βιερίνια και του Γκαρσία;   


                               Αθλητική ομάδα του "365days-2blog"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου