Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Σοκ: Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!

Σοκ: Εθαψαν ζωντανή 45χρονη στη Θεσσαλονίκη!«Βοήθεια, σώστε με!», φώναζε μέσα από τον τάφο - Η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο  - Την υπόθεση ερευνά η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης





Μία μακάβρια υπόθεση ερευνούν από το απόγευμα της Πέμπτης οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με καταγγελίες μία 45χρονη γυναίκα θάφτηκε ζωντανή στο νεκροταφείο της Περαίας! Όπως υποστηρίζουν συγγενείς της η άτυχη γυναίκα ξύπνησε από το κώμα που είχε περιέλθει, αλλά πέθανε από… ασφυξία (!) μέσα στο φέρετρο, λίγη ώρα μετά την κηδεία της!

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, όπως επιβεβαίωσε απόψε και η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, η 45χρονη νοσηλευόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της πόλης, καθώς έπασχε από καρκίνο. Η νοσηλεία της εκεί διήρκεσε δύο ημέρες, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr. Με βάση με τους θεράποντες γιατρούς η 45χρονη άφησε την τελευταία της πνοή κι έτσι συγγενείς παρέλαβαν τη σορό μαζί με το πιστοποιητικό θανάτου. Στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης  πραγματοποιήθηκε κανονικά η κηδεία της στα νεκροταφεία της Περαίας.

Αφού αποχώρησαν και οι τελευταίοι συγγενείς από τον τάφο, λίγη ώρα αργότερα κάτοικοι της περιοχής, αλλά και μια παρέα ανηλίκων που έπαιζαν έξω από την περίφραξη των νεκροταφείων, άκουσαν μια γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια, μέσα από τα έγκατα της γης! Κάποιοι είπαν ότι άκουσαν μία φωνή που έλεγε: «Βοήθεια, σώστε με!». Την ίδια ώρα κι ο νεκροθάφτης ισχυρίστηκε ότι άκουσε χτυπήματα. 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άμεσα ξεκίνησε η διαδικασία εκταφής. Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε ήταν ήδη πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η 45χρονη ξύπνησε από το κώμα, αλλά πέθανε από ασφυξία μέσα στο φέρετρο! Μάλιστα, όπως καταγγέλλεται, όταν την ξέθαψαν είδαν ότι τα χέρια της βρίσκονταν σε διαφορετική θέση από εκείνη της ταφής.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, ενώ οι συγγενείς της καταγγέλλουν τους γιατρούς του ιδιωτικού θεραπευτηρίου και αναμένεται να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου