Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Η Κύπρος πήρε το διπλό στη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro2016!

Η Κύπρος πήρε το διπλό στη Βοσνία για τα προκριματικά του Euro2016Με παλικαρίσια εμφάνιση (και απόκρουση πέναλτι στο 90'), η Κύπρος «ξέρανε» τη Βοσνία και επιστρέφει στη Μεγαλόνησο με το διπλό (2-1)




Θριαμβευτές θα γυρίσουν στη Μεγαλόνησο οι Κύπριοι! Οι παίκτες του Χριστοδούλου πέτυχαν μια απ' τις σπουδαιότερες νίκες στην ιστορία τους, αφήνοντας στον τόπο την Βοσνία του Τζέκο και της παρέας του και επικρατώντας μέσα στη Ζένιτσα με σκορ 2-1 ξεκίνησαν πιο ιδανικά και απ’ ότι ενδεχομένως θα περίμεναν τα προκριματικά του Euro 2016! 

Ο Ιμπίσεβιτς έβαλε μπροστά του γηπεδούχους μόλις στο 6’ και φάνηκαν κάποια «σύννεφα». Διόλου, όμως, αυτό το γκολ πτόησε τους φιλοξενούμενους. Ίσα-ίσα που συνέχισαν να προσπαθούν και επ’ ουδενί δεν είχαν παρατήσει τον αγώνα. Και η επιμονή-υπομονή τους δικαιώθηκε με τη λήξη του πρώτου μέρους, όταν ο Χριστοφή έφερε το ματς στα ίσα και «πάγωσε» το γήπεδο. 

Η ολική… παγωμάρα ήρθε αργότερα! Διότι οι Βόσνιοι το πάλευαν, αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα. Και στην προσπάθειά τους για ένα «χρυσό» γκολ, ο Χριστοφή πήρε φοβερή κάθετη μπαλιά και με τελείωμα που θα ζήλευαν και οι μεγαλύτεροι φορ του κόσμου έστειλε στα ουράνια την Κύπρο, κάνοντας το 1-2 στο 74’. 

Κι όταν φάνηκε πως θα μπορούσε να… κοπεί απότομα η χαρά των Κυπρίων (σε πέναλτι που κέρδισε ο Τζέκο στο 90’), ο Γιωργαλλίδης έκανε με τη σειρά του… πλάκα στον Πιάνιτς και αποκρούοντας την εσχάτη των ποινών, χάρισε το τεράστιο διπλό στην εθνική του! 

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου