Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Μωρό έγινε άνδρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Και πώς όχι, όταν ο πρωταγωνιστής της, σύμφωνα με την Daily Observer, είναι ένα μόλις δύο μηνών μωρό, το οποίο... μεταμορφώθηκε σε άνδρα μέσα σε δευτερόλεπτα!
Μωρό έγινε άνδρας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!Η 16χρονη Lorpu Kollie υποστήριξε ότι περπατούσε σε ένα αγρόκτημα κρατώντας το μωρό στην αγκαλιά της, όταν αυτό απαίτησε ξαφνικά να το αφήσει κάτω! Ο μικρός Smith, τότε, αφού αναπτύχθηκε σε έναν ενήλικο άνδρα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, χάθηκε μέσα στη ζούγκλα, χωρίς κανείς να τον ξαναδεί.


Η Lorpu επιμένει πάντως ότι ο γιος της δεν είχε καμία ουλή ή δυσμορφία στο σώμα του, η οποία θα μπορούσε να πείσει τους κατοίκους του χωριού της ότι προερχόταν από κάποιον σκοτεινό κόσμο.

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Smith, Watson Freeman, δήλωσε ότι η εξαφάνιση του γιου του ήταν κάτι «απίστευτο, που δεν μπορεί να το συλλάβει ανθρώπινος νους».

Παρ' όλα αυτά πάντως, κύρια ανησυχία της οικογένειας είναι πώς η Lorpu δεν θα στιγματιστεί από το πρωτοφανές γεγονός, αποθαρρύνοντας κάποιον άνδρα να την παντρευτεί!

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν πως η ιστορία αποτελεί αποκύημα της φαντασίας της νεαρής κοπέλας.
«Όσο πιστεύουν αυτού του είδους τα πράγματα στη Λιβερία, δεν θα ευημερήσουν ποτέ. Αυτά είναι που κρατούν τους ανθρώπους στο σκοτάδι... ο φόβος και η δεισιδαιμονία», σχολίασε ο Jim Terri Cannon.

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου