Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Θρίλερ στη Λιβύη: Θύματα απαγωγής δύο Κύπριοι

Αγωνία για δύο Κύπριους στη Λιβύη. Έχουν πέσει θύματα απαγωγής, ωστόσο η εξαφάνισή τους δεν σχετίζεται με τους Ισλαμιστές. Ψυχραιμία και υπευθυνότητα ζητά το ΥΠΕΞ της Κύπρου


Δύο Κύπριοι, οι οποίοι εργάζονται σε κατασκευαστική εταιρεία, έχουν απαχθεί από ένοπλους αντάρτες στη Λιβύη. Οι δύο άνδρες εξαφανίστηκαν από το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο η απαγωγή τους δεν σχετίζεται με τις δράσεις του Ισλαμικού Κράτους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει αίτημα για λύτρα, μέχρι στιγμής.
"Το θέμα τυγχάνει του ανάλογου χειρισμού από το πρωί και αντιμετωπίζουμε το θέμα με υπευθυνότητα καθώς πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Όλες οι ενδεδειγμένες ενέργειες γίνονταν από το πρωί και θα γίνουν μέχρι τέλους", ανέφερε στην κυπριακή ιστοσελίδα, 24Η, εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.
Όπως δήλωσε, αν όλα κυλήσουν ομαλά, το θέμα θα λυθεί εντός των επομένων ωρών και δεν πρέπει να γίνονται εσφαλμένες ή σπασμωδικές κινήσεις.
Με την λήξη του ζητήματος το υπουργείο εξωτερικών θα εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα, στην οποία θα διελευκάνει οποιαδήποτε σύγχυση ή κακόβουλη ενέργεια προκλήθηκε με την δημοσιοποίηση της απαγωγής των δύο Κυπρίων στη Λιβύη.   
(Πηγή: 24Η)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου