Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Άνοιξε η Κερκόπορτα για τους Τζιχαντιστές στην Ελλάδα – Συναγερμός σε ΕΥΠ και Υπηρεσίες Ασφαλείας!

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ – Αυτό που ελόχευε εδώ και πάρα πολύ καιρό και που τρόμαζε τις αρχές ασφαλείας της Λέσβου, αλλά και της χώρας μας γενικότερα, επαληθεύεται με το χειρότερο τρόπο. Η Λέσβος έγινε πόρτα εισόδου των Τζιχαντιστών στην Ευρώπη.


Όλοι υποπτεύονταν, ότι ανάμεσα στους χιλιάδες λαθρομετανάστες που περνούν καθημερινά από την Τουρκία προς την Ελλάδα, θα έβρισκαν τρόπο να περνούν και Ισλαμο-τρομοκράτες.
Την Παρασκευή που μας πέρασε, ένας 51χρονος Ιρανός, προσπάθησε να φυγαδεύσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, 3 Αφγανές γυναίκες, με προορισμό το Βερολίνο.
Ο Ιρανός είχε προμηθεύσει τις Αφγανές με πλαστά Βουλγαρικά διαβατήρια και οι άνδρες της ασφάλειας Μυτιλήνης τους συνέλαβαν όλους.
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, προέκυψε ότι σε βάρος του 51χρονου Ιρανού, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης, για συμμετοχή του στο ISIS, την ισλαμιστική τρομοκρατική οργάνωση, πράγμα που κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκε.
Σήμερα όμως, όταν προσήχθη στην Εισαγγελία Μυτιλήνης κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αρνήθηκε τις κατηγορίες.Την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η ΕΥΠ, ειδικό κλιμάκιο της οποίας ήρθε από την Αθήνα στη Λέσβο.


LESVOSNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου