Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 1-1 ... Πάλι δεν έσπασε την κακή παράδοση!

Φωτογραφία: Τελικό Αποτέλεσμα: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1

Ο ΠΑΟΚ για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι δεν καταφέρνει να κερδίσει τον Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1-1. Ισοφάρισε στο 90' ο Τζαβέλλας, το γκολ του Παπαδόπουλου στο 26'


Μπορεί η εικόνα του ΠΑΟΚ να ήταν καλή κατά διαστήματα, μπορεί ο "Δικέφαλος" να έχασε πολύ καλές ευκαιρίες με χαρακτηριστικές αυτές των Λούκας και Σαλπιγγίδη, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Περιστέρι, αλλά κατάφερε τουλάχιστον να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Τζαβέλλα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ισοφαρίζοντας το τέρμα του Παπαδόπουλου στο 26' με το οποίο είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι.
Οι "ασπρόμαυροι" δεν κατάφεραν για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι να κερδίσουν τον Ατρόμητο και να "σπάσουν" την πολύ κακή παράδοση που έχει δημιουργηθεί με τους Περιστεριώτες.
Ο ΠΑΟΚ διατήρησε τη διαφορά των επτα βαθμών από τον τρίτο Ατρόμητο, αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος μπορεί να ξεφύγει ακόμη περισσότερο.
Με διάταξη 4-2-3-1 και σχήμα... Καλλονής επέλεξε ο Χουμπ Στέφενς, καθώς παρέταξε τους ίδιους 11 με το ματς κόντρα στην ομάδα της Μυτιλήνης. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Γλύκος, με τους Κίτσιου, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα και ΚατσουράνηΒίτορ να συν θέτουν την αμυντική τετράδα. Λάζαρ και Κατσουράνης ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Λούκας στα δεξιά, τον Ολίσε στα αριστερά και τον Βούκιτς πίσω από τον Σαλπιγγίδη.
Ανούσιο το πρώτο δεκάλεπτο
Στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα οι δύο ομάδες δεν πρόσφεραν καλό θέαμα, έλειψαν οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, παρά μόνο ένα σουτ του Ολίσε που έφυγε, όμως, μακριά από την εστία του Τζενάμο.
Ο Τζενάμο αρνήθηκε το γκολ στον "Σάλπι"
Στο 14' σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή στο ματς, όταν ο Βούκιτς με κάθετη πάσα βρήκε τον Σαλπιγγίδη στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο φορ του "Δικεφάλου" προχώρησε κάποια μέτρα και σούταρε δυνατά στην αριστερή γωνία του Τζενάμο, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
Στο 18ο λεπτό ο Τζαβέλλας έκανε τη βαθιά μπαλιά στον Λούκας, αλλά ο Τζενάμο "διάβασε" γρήγορα τη φάση και μπλόκαρε την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα ο Σπυρόπουλος δοκίμασε το μακρινό σουτ, όμως, η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε λίγα μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Ατρομήτου.
Ο Γλύκος είχε "όχι" στον Καραμάνο
Στο 24' και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Βούκιτς ο Ατρόμητος έφυγε υποδειγματικά στην αντεπίθεση, ο Ούμπιντες ντρίπλαρε τον Λάζαρ και έκανε την παράλληλη πάσα στον Καραμάνο, ο οποίος έκανε το πλασέ στην κίνηση, αλλά ο Γλύκος απέκρουσε εντυπωσιακά.
Ο Παπαδόπουλος άνοιξε το σκορ
Στο 26' ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ (1-0) με τον Παπαδόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Γιανούλης από αριστερά πέρασε με σχετική ευκολία τον Κίτσιου, έκανε τη σέντρα στον Καραμάνο, οποίος με πανέμορφο τακουνάκι έστρωσε την μπάλα στο φορ του Ατρομήτου και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Προσπάθησε να απαντήσει άμεσα ο ΠΑΟΚ
Στο 28'΄ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαρία να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Βούκιτς έκανε την κάθετη πάσα, ο Λούκας τσίμησε την μπάλα στον Ολίσε, ο οποίος ενώ ήταν έτοιμος να πλασάρει, ο Λαζαρίδης με σωτήρια επέμβαση απομάκρυνε αρχικά την μπάλα και στη συνέχεια ο Νάστος έδωσε το τέλος στο "συναγερμό" που δημιουργήθηκε στην εστία του Ατρομήτου.
Στο 38' ο Κίτσιου έκανε τη σέντρα σουτ στην κίνηση για να πεταχτεί ο τζενάμο με τις γροθιές και να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 43' Γιώργος Τζαβέλλας και Δημήτρης Παπαδόπουλος δέχθηκαν από μία κίτρινη κάρτα για μια αψυμαχία που είχαν μεταξύ τους.
Ο Ατρόμητος "άγγιξε" το 2-0
Στο 44' ο Ιγκλέσιας εκτέλεσε το φάουλ από το κέντρο του γηπέδου, ο Παπαδόπουλος με υποδειγματικό τρόπο κατέβασε την μπάλα έκανε τη ντρίπλα στον Βίτορ, αλλά το σουτ έφυγε ψηλά άουτ.
Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με τον Ατρόμητο να έχει το προβάδισμα, με το γκολ του Παπαδόπουλου. Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες ευκαιρίες είτε να πάρει το προβάδισμα, είτε να ισοφαρίσει, αλλά η αστοχία των παικτών του "Δικεφάλου" και ο Τζενάμο δεν επέτρεψαν στους "ασπρόμαυρους" να σκοράρουν.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές από τις δύο ομάδες.
"Ζεστές" οι ομάδες στο ξεκίνημα
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκαν δυο πολύ καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Αρχικά, ο Καραμάνος έφυγε από τα δεξιά έκανε το σουτ, αλλά ο Γλύκος μπλόκαρε. Ενώ, στην εξέλιξη της φάσης, ο Λούκας έκανε την βαθιά μπαλιά στον Ολίσε, ο Τζενάμο βγήκε να μπλοκάρει, αλλά έχασε την μπάλα, ο Σαλπιγγίδης έγινε αποδέκτης σούταρε απευθείας, αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου μπλόκαρε.
Τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Λούκας
Στο 59' ο ΠΑΟΚ έφτασε μια... ανάσα από το γκολ, αλλά ο Λούκας "πέταξε" την ευκαιρία στα σκουπίδια. Ο Βούκιτς πέρασε την κάθετη στον Σαλπιγγίδη, αυτός έκανε το γύρισμα στον Ολίσε, ο Λιβεριανός έκανε το κοντρόλ και έστρωσε την μπάλα στον Λούκας, αλλά ο Ισπανός από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 61' ο Χουμπ Στέφενς έκανε την πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ και αυτή αναγκαστική, με τον Τζιόλη να περνάει στο ματς στη θέση του τραυματία Βίτορ.
Στο 67' Λούκας και Σαλπιγγίδης συνεργάστηκαν όμορφα, αλλά ο Ισπανός δεν μπόρεσε να γίνει αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, από γύρισμα του φορ του ΠΑΟΚ.
Στο 70' ο Αθανασιάδης πέρασε στο ματς στη θέση του Φυτανίδη.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ
Στο 77' ο ΠΑΟΚ έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ, όταν ο Λούκας πέρασε υπέροχη πάσα στον Σαλπιγγίδη, ο φορ του ΠΑΟΚ έκανε με τη μία το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Τζενάμο.
Τελευταία αλλαγή από τον Στέφενς στο 79' με τον Λίνο να περνάει στο ματς στη θέση του Λούκας.
Σέντρα του Κίτσιου στο 83' ο Αθανασιάδης παίρνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κοντράρει και καταλήγει κόρνερ.
Στο 89' ο Ούμπιντες δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λίνο.
Ο Τζαβέλλας ισοφάρισε το ματς
Στο 90' ο ΠΑΟΚ βρήκε τον τρόπο να φτάσει στην ισοφάριση με τον Λίνο να εκτελεί το φάουλ και τον Τζαβέλλας να πηδάει ψηλότερα απ' όλους και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 92' ο Ιγκλέσιας δέχθηκε την κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Λίνο.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος):  Τζενάμο, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Λαζαρίδης (86' Μπάλλας), Νάστος, Ούμπιντες, Γκαρσία (73' Φυτανίδης), Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος (79' Φάμπιο)
ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Βίτορ (61' λ.τ Τζιόλης), Κατσουράνης, Λάζαρ, Λούκας (79' Λίνο), Ολίσε (70' Αθανασιάδης), Βούκιτς, Σαλπιγγίδης

ΠΗΓΉ:OLAPAOK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου