Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΕΛ: Τα έπιναν στην Φρανκφούρτη...

Εκτός πλάνων για το ντέρμπι με την Ομόνοια τέθηκαν οι Ίσμαελ Γκονσάλβες και Έλντερ Καμπράλ λόγω πειθαρχικού παραπτώματος, όπως ανακοίνωσε το ΑΠΟΕΛ...


 Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι δύο Πορτογάλοι ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα πράσα από τον Γιώργο Δώνη να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στη Φρανκφούρτη. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ενημερώθηκε ότι οι δύο παίκτες είχαν εφοδιαστεί με αλκοόλ και το επιβεβαίωσε ο ίδιος με αιφνιδιαστική έφοδο στο δωμάτιο.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η διοίκηση και θεωρείται δεδομένη η απομάκρυνση τους από την ομάδα και όχι απλά η περιθωριοποίηση τους για το ντέρμπι με την Ομόνοια. Ιδιαίτερα για τον Γκονσάλβες είναι το δεύτερο πειθαρχικό παράπτωμα και δεν θα γίνει αποδεκτό. Ουσιαστικά το περιστατικό αυτό διευκολύνει τη διοίκηση να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας και να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση άλλων ποδοσφαιριστών. Το μεταγραφικό πλάνο του Ιανουαρίου περιλάμβανε άλλωστε ένα αριστερό μπακ και ένα τουλάχιστον σέντερ φορ.
Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:
«Η Διοίκηση της εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Esmael Goncalves και Helder Cabral, τίθενται εκτός πλάνων του προπονητή για τον αυριανό αγώνα με την Ομόνοια, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Ο περαιτέρω χειρισμός του θέματος θα απασχολήσει τα αρμόδια όργανα της εταιρείας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου