Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Nέα τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία [Βίντεο]

Nέα τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία, μέσα σε είκοσι τέσσερις ώρες και μάλιστα στην ίδια πόλη στο Βόλγκογκραντ. Τουλάχιστον δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε τρόλεϊ στη ρωσική πόλη σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Ίντερφαξ το οποίο επικαλείται πηγές της αστυνομίας.

Η έκρηξη σημειώθηκε μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγκογκραντ από γυναίκα καμικάζι, η οποία στοίχισε τη ζωή σε 17 ανθρώπους. Η νέα επίθεση σημειώθηκε σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το σιδηροδρομικό σταθμό.
Σημειώνεται ότι τσετσένοι αυτονομιστές είχαν διακηρύξει ότι θα κάνουν τα πάντα για να σαμποτάρουν τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 στο Σότσι της Ρωσίας.


Ρωσία: Βίντεο-σοκ με τη στιγμή της έκρηξης από το εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμούΗ κάμερα ασφαλείας καταγράψει την έκρηξη που προκάλεσε το θάνατο δεκαέξι ανθρώπων το πρωί της Κυριακής



Τη συγκλονιστική στιγμή της έκρηξης το πρωί της Κυριακής στο Βόλγκογκραντ που προκάλεσε το θάνατο δεκαέξι ατόμων κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το εσωτερικό του σιδηροδρομικού σταθμού.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δευτερόλεπτα πριν την έκρηξη εμφανίζεται ένας άντρας με μαύρα ρούχα να επιχειρεί να περάσει το μηχάνημα ανίχνευσης μετάλλων, ενισχύοντας τα σενάρια που κυκλοφόρησαν από το απόγευμα της Κυριακής και θέλει πίσω από την έκρηξη να βρίσκονται ένας άνδρας και μια γυναίκα. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής έχει ταυτοποιηθεί μόνο η ταυτότητα της γυναίκας, της 26χρονης Οξάνα Ασλάνοβα.

Στο βίντεο εμφανίζονται οι ανυποψίαστοι πολίτες να πηγαινοέρχονται στο σιδηροδρομικό σταθμό λίγο πριν ο χώρος γεμίσει από καπνό και σπίθες από την εκκωφαντική έκρηξη που προκάλεσαν τα 10 κιλά ΤΝΤ που, σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιήθηκαν για τη βόμβα.



Συγκλονιστικό είναι και το βίντεο με τη στιγμή της έκρηξης στην είσοδο του σιδηροδρομικού σταθμού το πρωί της Κυριακής.
 

Το φρικιαστικό σκηνικό των δύο τελευταίων ημερών στο πάλαι ποτέ Στάλινγκραντ «συμπλήρωσε» το πρωί της Δευτέρας έκρηξη σε τρόλεϊ που άφησε πίσω της 14 νεκρούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου