Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Πρόεδρος τουρκικής ομάδας βάζει πρόστιμο 9.000 στους γενειοφόρους παίχτες

Πρόεδρος τουρκικής ομάδας βάζει πρόστιμο 9.000 στους γενειοφόρους παίχτες«Μοιάζετε με μαθητές ισλαμικής σχολής» εξήγησε την απόφασή του ο πρόεδρος της Γκεντσλερμπιρλιγκί!
«Πόλεμο» κατά των γενειοφόρων ξεκίνησε ο πρόεδρος της Γκεντσλερμπιρλιγκί κατηγορώντας τους παίχτες του που έχουν μούσια ότι μοιάζουνε με μαθητές ισλαμικών σχολών.

«Είμαι 80 χρονών και όμως ακόμα ξυρίζομα καθημερινά» ξεκίνησε το λόγο του ο Ιλχάν Τσαβτσάβ εξηγώντας στους ποδοσφαιριστές γιατί θα πληρώνουν περίπου 9.000 ευρώ κάθε φορά που θα εμφανίζονται με μούσι.

«Είναι εδώ σχολή για ιμάμηδες; Είστε αθλητές. Πρέπει να είστε πρότυπο για τους νέους» εξήγησε σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Dogan προσθέτοντας ότι οι γενειοφόροι αποτελούν κακή επιρροή ακόμα και για τον εγγονό του.

Ως κακά παραδείγματα παρουσίασε τον προπονητή της Μπεσίκτας Σλάβεν Μπίλιτς, τον μέσο της ίδια ομάδας Ολκάι Σαχάν, τον τερματοφύλακα της Φενέρμπαχτσε Βολκάν Ντεμιρέλ και τον μέσο της Γαλατάσαραϊ Σελτζούκ Ινάν.

Μάλιστα ανακοίνωσε ότι πρότεινε στον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να εκδώσει απαγορευτικό για τα μούσια σε εθνικό επίπεδο.

Όπως, όμως, του εξήγησε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί γιατί δεν το επιτρέπει η UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου