Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η Mercedes ετοιμάζει μια ...σκληροπυρηνική έκδοση της A45 AMG

Φαίνεται πως τα 360 άλογα της A45 AMG, δεν επαρκούν για την Mercedes, η οποία ετοιμάζει μια, ακόμη πιο δυνατή έκδοχή του κορυφαίου μοντέλου της σειράς Α.


Το A45 AMG είναι, αυτή τη στιγμή, το πιό δυνατό μοντέλο στην αγορά των γρήγορων premium μικρομεσαίων μοντέλων, αφού διαθέτει, ούτε λίγο, ούτε πολύ, 60 άλογα παραπάνω από το Audi S3. 
Όμως, το γεγονός ότι οι πληροφορίες θέλουν την Audi να ετοιμάζει μία, ακόμη πιό δυνατή έκδοση, την RS3 με τουλάχιστον 370 άλογα, έχει κάνει την Mercedes να ξανασχεδιάζει την A 45AMG, έτσι ώστε να μην χάσει τα πρωτεία στην κατηγορία.
Ο Tobias Moers, ο διευθύνων σύμβουλος της AMG, δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό Auto Express πως, «η δουλειά έχει ξεκινήσει  για την δημιουργία μιας πιο σκληροπυρηνικής έκδοσης της A-Class. Το μοντέλο αυτό περιγράφεται ως μαχητής των δρόμων».
Αν και περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, εν τούτοις όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στην άποψη,
Όταν θα είναι έτοιμο, το αυτοκίνητο κατά πάσα πιθανότητα θα έχει έναν τούρμπο 2lιτρο κινητήρα αφού η Mercedes δεν έχει πρόσβαση σε μεγαλύτερους κινητήρες που θα ταίριαζαν στην A-Class.
Το μόνο αρνητικό είναι πως οι αναμένοντες θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμα. Να τονίσουμε όμως πως και οι αγοραστές της απλής έκδοσης της A45 δεν θα κάνουν κακή επένδυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου