Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Φοιτητές του Κέμπριτζ γδύνονται όπως η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]

Σπουδαστές στο πιο διάσημο πανεπιστήμιο της Βρετανίας μιμήθηκαν την Κιμ Καρντάσιαν και πόζαραν δείχνοντας τα οπίσθιά τους στον φακό, συμμετέχοντας με τον τρόπο αυτό στον ετήσιο διαγωνισμό του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ που ονομάζεται «Ο κ...ος της χρονιάς».
Φοιτητές του Κέμπριτζ γδύνονται όπως η Κιμ Καρντάσιαν [εικόνες]


Δώδεκα φοιτητές, έξι άντρες και έξι γυναίκες, έβγαλαν τα ρούχα τους για να δείξουν την... οπίσθια πλευρά τους αλλά και να διαγωνιστούν. Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, εκατοντάδες φοιτητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό του Κέμπριτζ. Μία από τις φοιτήτριες είχε τη φαεινή ιδέα να ποζάρει στον φακό ακριβώς όπως η Καρντάσιαν. Φορώντας ένα κολιέ από πέρλες και μακριά μαύρα γάντια, η καστανή φοιτήτρια με τα κοντά μαλλιά έδειξε τα οπίσθιά της.
Οι υπόλοιποι φοιτητές μιμήθηκαν την τηλεπερσόνα ατενίζοντας το ποτάμι River Cam, είτε ανεβαίνοντας στην ταράτσα του πανεπιστημίου ή ακόμη και μέσα σε αίθουσα της σχολής για να διακρίνεται το διάσημο σήμα.
Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο διαγωνισμός πραγματοποιείται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όμως φέτος οι φοιτητές εμπνεύστηκαν καθαρά από τη γνωστή τηλεπερσόνα, η οποία προκάλεσε προ ημερών ιντερνετική φρενίτιδα δείχνοντας την εμπρός και την πίσω όψη της ολόγυμνη. 
Οι φωτογραφίες των φοιτητών του Κέμπριτζ αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της εφημερίδας των φοιτητών του βρετανικού πανεπιστημίου «The Tab» και οι φοιτητές κλήθηκαν να ψηφίσουν τα καλύτερα οπίσθια. Οι 12 φιναλίστ επελέγησαν από τη συντακτική ομάδα της φοιτητικής εφημερίδας. Μία από τις φιναλίστ, η Κέιτι, εμφανίστηκε στην ταράτσα του πανεπιστημίου ολόγυμνη, φορώντας μπλε κάλτσες έως το γόνατο.
Αυτή που διακρίθηκε είναι η Βιβιέν, η οποία προτίμησε να φωτογραφηθεί με ένα μαύρο στρινγκ.
Ο διαγωνισμός αυτός, πάντως, έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση πολλών γυναικείων οργανώσεων, επισημαίνει η Daily Mail.

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου