Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξέφυγε: Πίνει δηλητήριο κόμπρας για να βελτιώσει τη γονιμότητά του!

Αν ισχύει το δημοσίευμα, τότε ανέτως μπορεί κανείς να υποθέσει πως ο δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν έχει αρχίσει να παραλογίζεται.Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξέφυγε: Πίνει δηλητήριο κόμπρας για να βελτιώσει τη γονιμότητά του!


Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ο Ουν επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει διάδοχο ή διαδόχους, καθώς θέλει να μεγαλώσει την οικογένειά του. Για να αυξήσει, λοιπόν, τις πιθανότητες εγκυμοσύνης της γυναίκας του, αλλά και για να ενισχύσει το σπέρμα του, φέρεται να πίνει καθημερινά μεγάλες ποσότητες κρασιού αναμεμειγμένου με δηλητήριο κόμπρας.
Μάλιστα, για να γίνει πιο αποκρουστική η εικόνα, το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως μέσα στο μπουκάλι με το κρασί επιπλέουν και κομμάτια της σάρκας του φιδιού, καθώς, σύμφωνα με την παράδοση της χώρας, αυτό είναι το καλύτερο «γιατροσόφι» για την αύξηση της γονιμότητας σε έναν άνδρα. Μπορεί να πρόκειται για λαϊκό μύθο, από αυτούς που στήνονται σχεδόν καθημερινά και αφορούν τα... ταραγμένα έργα και τις ημέρες του Κιμ Γιονγκ Ουν. Ποιος, όμως, μπορεί να πει με σιγουριά ότι η δεδομένη παραφροσύνη του Βορειοκορεάτη δικτάτορα δεν έχει φτάσει ακόμη και σε αυτό το σημείο;
Οι κακές γλώσσες (κυρίως πρώην συνεργάτες του που έχουν αποσκιρτήσει στη Ν. Κορέα) λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε παχύνει τόσο πολύ (μετά από κατανάλωση τεράστιων ποσοτήτων τυριού έμενταλ) που δεν μπορούσε να ικανοποιήσει τη γυναίκα του. Πόσο μάλλον να τεκνοποιήσει. 

Πηγή:  iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου