Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Πέθανε γνωστός ηθοποιός από τους "ψίθυρους καρδιάς" - Έφυγε με μεγάλο παράπονο...

Mε ένα μεγάλο παράπονο έφυγε για πάντα, ο γνωστός ηθοποιός Μπάμπης Αλατζάς...


το πρωί της Κυριακής στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης όπου νοσηλευόταν, παλεύοντας με θάρρος και δύναμη τον καρκίνο. Το TLIFE, επικοινώνησε με τον καλό του φίλο δημοσιογράφο Γιάννη Σινάνη ο οποίος μας είπε ότι χθες το μεσημέρι τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και του είπε το μεγάλο του παράπονο. Ότι τον είχαν ξεχάσει όλοι, ενώ ήξεραν ότι έχει καρκίνο. 


Οι συνάδελφοί του, οι φίλοι του. Μόνο ο Μάνος Μανουσάκης τον είχε πάρει πέρσι τηλέφωνο και τον είχε πάει να τον δει ο Κώστας Αστυρακάκης. Εκτός όμως από το παράπονο ο Μπάμπης Αλατζάς ήταν πολύ αισιόδοξος. 

Παρά το γεγονός ότι η κατάσταση της υγείας του είχε χειροτερέψει αρκετά και γνώριζε ότι είχε καρκίνο, είπε στο Γιάννη Σινάνη πως θα τη γλιτώσει και αυτή τη φορά και θα βγει ζωντανός από το νοσοκομείο. 

Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια... "Μέχρι την τελευταία στιγμή έκανε πλάκα.. Ήταν αδυνατισμένος αλλά έτοιμος για καλαμπούρι"... Από το πλευρό του δεν έφυγε στιγμή η επί χρόνια σύντροφός του Αθανασία και η αδελφή του. "Σήμερα θα παίζαμε και ΠΡΟΠΟ " λέει ο Γιάννης Σινάνης στο TLIFE. Δυστυχώς έφυγε με το παράπονο... Η κηδεία του Μπάμπη Αλατζά θα γίνε την Τρίτη στη Μυτιλήνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου